Bakkens Perle

Spar 25% på maden alle ugens dage undtagen fredag og lørdag samt helligdage og d 6 juni. Tilbuddet gælder ikke på drikkevarer.

Ballerup Bowling

Spar 25% på maden, tilbuddet gælder tirsdag - torsdag.

Barberskabet.dk

Slip for at tænke på om du har nye barberbladet i huset, bliv medlem hos barberskabet.dk og spar 50% på prøvepakken. Efterfølgende får du 15% rabat på medlemspakken.

BAUHAUS

Som medlem af Ældre Sagen får du 6% rabat på alle varer i BAUHAUS. Tilbuddet gælder både i deres fysiske butikker og i webshoppen.

Spar 6% på alle dine indkøb i BAUHAUS

Beck & Jørgensen

Hos Beck & Jørgensen finder du alt inden for maling og træbeskyttelse også allergivenlige produkter. Du får 40% rabat på maling og 25% rabat på pensler og øvrige malervarer hos Beck & Jørgensen. Tilbuddene gælder på den vejledende udsalgspris.

Bed and Breakfast Guiden

Få 10% rabat hos 238 udvalgte værter ud af i alt 750 værter. Den trykte guide finder du på alle overnatningsstederne. Gælder kun ved bestilling direkte hos værten og via bedandbreakfastguide.dk

Begravelsesforretningen Værdig Afsked

Medlemstilbud hos Begravelsesforretningen Værdig Afsked. Her er du altid sikret engageret og kompetente bedemænd. De dækker hele Fyn samt Øerne.

Best Travel

Rejs med Best Travel og tag på spændende rejser med erfarne rejseledere. Som medlem af Ældre Sagen får du gode charterrejser med udflugter og masser af gode oplevelser. 

Best Western Plus Hotel Eyde

Hotel Eyde ligger i centrum af Herning med klassisk indrettede, nyrenoverede værelser. Fra hotellets terrasse får du en flot udsigt over byen.

Best Western PLUS Hotel Svendborg

På Hotel Svendborg får du 25% rabat på menukortet om mandagen. Her vil du også løbende finde tilbud på overnatning og muligheden for at opleve det sydfynske.

1-10 af 28

Hent flere