Vancouver lænestol og fodskammel fra Møblér

Rabat

48% rabatten er fratrukket medlemsprisen.

medlemspris

7.499 kr. Normal sætpris 14.498 kr. Spar 6.999 kr. 

tilbuddet

Gælder fra den 31. maj til d. 31. juli 2021.

Samarbejdspartner

Møblér
Flere steder

Vis tilbud på kort

Bliv medlem

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?
- så meld dig ind her

Info om partner

Møblér
Tlf.: 53 36 25 61
Web: Gå til hjemmesiden

Find din lokale Møblér

Find forhandler på www.møbler.dk eller ring til Møblér for oplysning om nærmeste forhandler.

Denne Vancouver lænestol er betrukket med sortfarvet semianilin læder og sort sokkel. Du får her en lænestol med højdejusterbar-funktion på 5 cm. Lænestolen er i sin laveste position 107 cm i højden og dermed 112 cm i sin højeste position. Den højdejusterbar-funktion aktiveres ved hjælp af et håndtag på udvendig side af lænestolen. Yderligere kan du med det indvendige håndtag også justere ryglænet, således du får en mere behagelig siddekomfort. Nakkestøtten kan også justeres manuelt.

I dette tilbud får du både en lænestol og fodskammel, hvormed du forhøjer din siddekomfort. På den måde bliver det mere bekvemt at sidde og læse en bog eller drikke en kop kaffe. Skamlens faste højde er 42 cm, 48 cm i bredden og 41 cm i dybden. Lænestolen måler i sin laveste position 107 cm i højden, 89 cm i dybden og 82 cm i bredden.

Global Comfort

Global Comfort er Møblérs eksklusive serie af lækre lænestole med øje for design, komfort og kvalitet. Global Comfort serien er Møblérs nyeste udvalg af lænestole med forskellige muligheder og tilpassede løsninger til den danske stue.

Vælg mellem et væld af farver og stof- og lædertyper, og om lænestolen skal have manuel eller el-funktion. Derudover findes der også lænestole med indbygget fodskamler eller den mere klassiske udgave med separat lænestol og fodskammel. Med Møblérs Global Comfort serie kan du altså finde den lænestol, der falder lige i din smag og passer til dine behov.

Kom forbi din lokale Møblér-butik og oplev Global Comfort serien med Danmarks stærkeste udvalg af lænestole. De står klar med kyndig vejledning og gode råd, så du finder den helt rette lænestol.