Rabat på museum - besøg TRAPHOLT

Medlemspris

90 kr. pr. person. Normalpris 110 kr.

Rabat

20 kr. pr. person. Rabatten er fratrukket medlemsprisen.

tilbuddet

Gælder for kortholder.
Børn og unge 0-18 år er gratis. 

Samarbejdspartner

TRAPHOLT

Vis tilbud på kort

Bliv medlem

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?
- så meld dig ind her

 

Sådan får du rabat

Info om partner

TRAPHOLT
Æblehaven 23, 6000 Kolding
Tlf.: 76 30 05 30
E-mail: kunstmuseum@trapholt.dk
Web: Gå til hjemmesiden

Bemærk

Husk at vise dit gyldig medlemskort ved indgangen.

Åbningstider

Tirsdag – søndag kl. 10-17.

Onsdag kl. 10-20.
 

TRAPHOLT åbner til september den største og mest omfattende udstilling nogensinde om et af Danmarks største designnavne - Kay Bojesen.  TRAPHOLT et museum for moderne kunst og design - ligger i en smuk park med udsigt over Kolding Fjord. Som medlem af Ældre Sagen får du rabat på entréen.

Besøg TRAPHOLT

TRAPHOLT viser skiftende udstillinger med kunst, design og kunsthåndværk. TRAPHOLT har blandt andet en stor samling af dansk møbeldesign. På TRAPHOLT lægger vi vægt på at du får en god oplevelse. TRAPHOLT guiderne tager imod og hjælper dig med at planlægge dit besøg. Vi tilbyder blandt andet gratis guidede introduktioner til museet, til Arne Jacobsens sommerhus og aktuelle udstillinger. Gør et design-kup i TRAPHOLTs butik og afslut dit besøg med et måltid i cafeen. Der er gratis parkering lige ved døren - også for busser. TRAPHOLT er handicapvenligt indrettet.

TRAPHOLT rummer:

  • Arne Jacobsens sommerhus
  • En stor samling dansk møbeldesign
  • Moderne dansk billedkunst og skulptur
  • En Richard Mortensen udstilling
  • Keramik, tekstil og produktdesign
  • En skulpturpark, med værker af danske samtidskunstnere
  • Altid særudstillinger med kunst, design eller kunsthåndværk
  • Skøn café med flot udsigt
  • Velassorteret butik med design, kunsthåndværk, bøger og unika.

Ny Udstilling fra 17. januar:

Eske Kath ophæver naturlove på Trapholt

Med 20 nye værker deler den danske billedkunstner Eske Kath sine spørgsmål og tanker om verdens tilstand i en stor soloudstilling på Trapholt. Under titlen Den Fundamentale Usikkerhed udstiller Eske Kath sine seneste værker i en totalinstallation af maleri og skulptur. Udstillingen giver indblik i en af Danmarks mest reflekterende og markante billedkunstnere lige nu. Trapholt åbner udstillingen den 17. januar 2019.

Udstillingen Eske Kath - Den Fundamentale Usikkerhed består udelukkende af malerier fra 2018, der i fire sale iscenesættes gennem installationer, skabt specielt til udstillingen. I Den Fundamentale Usikkerhed får vi mulighed for at træde ind i et komplet kunstnerisk univers, og inviteres til at sætte os ned, møde æstetikken og reflektere over vores fælles fremtid.  

Karen Grøn, museumsdirektør på Trapholt, siger: -Eske Kath er en af vor tids mest reflekterende kunstnere. En vigtig stemme i samtidskunsten. Hans maleriske og forførende billedunivers inviterer os til at reflektere over de udfordringer, vi står overfor både klimapolitisk, socialt og globalt. Udstillingen på Trapholt består af nye værker fra 2018, der konfronterer os med kommentarer til den virkelighed, vi navigerer i som mennesker i dag.

Eske Kaths kunstneriske arbejde favner både maleri, skulptur og installation. Han finder bl.a. inspiration i naturvidenskaben og i forholdet mellem menneske og natur. Han indfanger store kontraster i sine dragende malerier, hvor intet er, som vi kender det. Horisontlinjer snor sig over lærredet, og skellet mellem nat og dag udviskes i landskabsmalerier, der med stor koloristisk forståelse og sikker komposition indfanger både naturens skønhed og kraft. I sine malerier formår Eske Kath at udnytte kunstens unikke egenskab og at indfange det, som ikke kan rummes, forstås eller rationaliseres.