Besøg Trapholt få rabat på entréen

Medlemspris

90 kr. pr. person. Normalpris 110 kr.

Rabat

20 kr. pr. person. Rabatten er fratrukket medlemsprisen.

tilbuddet

Gælder for kortholder.
Børn og unge 0-18 år er gratis. 

Samarbejdspartner

TRAPHOLT

Vis tilbud på kort

Bliv medlem

Er du ikke medlem?
- så meld dig ind her

Sådan får du rabat

Info om partner

TRAPHOLT
Æblehaven 23, 6000 Kolding
Tlf.: 76 30 05 30
E-mail: kunstmuseum@trapholt.dk
Web: Gå til hjemmesiden

Bemærk

Husk at vise dit gyldig medlemskort ved indgangen.

Åbningstider

Tirsdag – søndag kl. 10-17.

Onsdag kl. 10-20.
 

Trapholt åbner dørene for udstillingen Kirstine Roepstorff med værker fra starten af nullerne og til i dag. I udstillingen er der både maleri, collage, tekstil og skulptur.

EAT ME – en udstilling om hvad mad betyder for os

I en af Trapholts hidtil største satsninger stiller museet med en international kunst- og designudstilling skarpt på vores liv og verden med mad som omdrejningspunkt.

Se, smag, lyt, lugt og føl udstillingen EAT ME på Trapholt. Vi har alle et forhold til mad, og for tiden kommenterer og udfordrer mange kunstnere og designere vores syn på os selv og samfundet gennem mad. EAT ME på Trapholt er en udstilling for alle sanser med kunst og design af, om og med mad. Kunstnere og designere har alle dage brugt mad som kommentar på samtiden, men ikke mindst i de senere år har mange benyttet mad til at kommentere alt fra personlig identitet og forbrug til klimakrise.

”I vores samtid er mad nærmest blevet en supermetafor som kan kommentere alverdens aspekter af livet. I 1600-tallet så vi mad i borgerskabets stilleben-malerier, og i dag vises mad ofte i store og meget sanselige installationer. I udstillingen har vi kunst og design som beskæftiger sig med alt fra vores relationer til hinanden ved spisebordet til fødevareproduktionen og overforbrugets konsekvenser for miljøet,” forklarer Trapholts direktør Karen Grøn, som har kurateret udstillingen i samarbejde med danske og udenlandske eksperter.

Gennem maleri, foto, videoinstallation, design og skulptur kommenterer og udfordrer 60 kunstnere og designere os med værker der berører temaer som identitet, samfund, natur, kultur, grænser, sanser og fremtid. EAT ME er fuld af stærke udtryk, hvor vi ser velkendte fødevarer som kød, dej, grøntsager og honning som kunstnerens materiale. Centralt i udstillingen er et stort sansebord, hvor museumsgæster kan tage plads på 28 af de nyeste designerstole og få en guidet smagsoplevelse. Her prøver man bl.a. at spise med en gaffel på en meter og oplever hvordan smag kan påvirkes af for eksempel lyd.

Ved sansebordet får man en oplevelse af, hvordan design på alle niveauer påvirker vores smag.
Karen Grøn: ”Når man laver en udstilling, hvor mad er omdrejningspunkt i kunst og design, må alle sanser nødvendigvis indgå. Derfor tilbydes udstillingens besøgende en særskilt oplevelse ved et sansebord, hvor alle sanser vækkes på overraskende og inspirerende vis”

 

Om TRAPHOLT

På TRAPHOLT vises skiftende udstillinger med kunst, design og kunsthåndværk. Du finder blandt andet en stor samling af dansk møbeldesign og der lægges stor vægt på, at du får en god oplevelse.

TRAPHOLT udvikler hele tiden nye tilbud til voksne, børn og familier, så du får mest muligt ud af dit besøg. Guiderne tager imod og hjælper dig med at planlægge dit besøg.

På TRAPHOLT tilbydes blandt andet gratis guidede introduktioner til museet, til Arne Jacobsens sommerhus og aktuelle udstillinger. Spørg guiden om dagens introduktioner eller find dagens program på infoskærmen, som står ved museets indgang. Du finder altid en vifte af tilbud til børn og deres voksne.

Gør et design-kup i TRAPHOLTs butik og afslut dit besøg med et måltid i cafeen med udsigt over Kolding Fjord.

Der er gratis parkering lige ved døren - også for busser. TRAPHOLT er handicapvenligt indrettet.

Museet er handicapvenligt indrettet. Rundvisning for grupper ved forudbestilling.