Charterrejse til Costa de Almería

Medlemspris

Fra 4.698 kr. pr. person i delt dobbeltværelse.

Enkeltværelsestillæg

800 kr. pr. person. (33% er fratrukket)+ få ekstra 6% if. Rabatordning.

Rabat

Spar op til 1.000 kr. pr. person. Rabatten er fratrukket medlemsprisen. 

Afrejse

Fra Billund eller København – 1 uge

17., 24. og 31. maj 2019: Fra 4.698 kr. 

7., 14. og 21. juni 2019: Fra 4.998 kr. 

Samarbejdspartner

Bravo Tours

Bliv medlem

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?
- så meld dig ind her

 

Bestil rejsen

Info om partner

Bravo Tours
Tlf.: 70 10 10 77

Bestil rejsen

Ring på 70 10 10 77 eller ved tilmelding online.

Klik her og bestil rejsen

Personlig henvendelse

Herning
Bethaniagade 40, 7400 Herning
Åbningstider:
Mandag – fredag 9-17
Lørdag 10-13
Søndag 10-14

København
Arne Jacobsens Allé 7, 2300 København S.
Åbningstider:
Mandag – fredag 9-17
Lørdag efter aftale
Søndag efter aftale

Aalborg
Vesterbro 30, 9000 Aalborg
Åbningstider:
Mandag – fredag 9-17
Lørdag 10-13
Søndag Lukket  

Rejs med Bravo Tours til Costa de Almería og få rabat på din charterrejse, du sparer op til 1.000 kr. pr. person. Du bor lige ud til strandpromenade og er tæt på mange smukke kulturskatte.

Costa de Almería – spaniernes egen favorit lige ud til Middelhavet

I det sydøstlige hjørne af Andalusien – lige ud til Middelhavet – ligger Costa de Almería. Her kan I nyde solens stråler ved områdets langstrakte strande, samtidig med at I bor tæt på mange af Spaniens pragtfulde kulturskatte. I kan med fordel kombinere jeres sol- og strandferie med for eksempel Granada og Sierra Nevada. 

Et solsikkert ferievalg

Costa de Almería er kendt for sit solsikre klima, langstrakte, brede strande og gode hotellet – hvoraf de fleste ligger tæt på vandet. I bor tæt på hovedbyen Almería, som indbyder til en pause fra solen med både shopping og skøn andalusisk atmosfære. Byens gamle bydel er absolut også et besøg værd – gå en tur i de smalle gader eller besøg borgen på toppen af byen, der både giver et godt indblik i områdets historie, og samtidig en forblindende udsigt over byen. 

Spaniernes egne favoritter

Når I rejser til Costa de Almería, besøger I et af spaniernes eget favorit-rejsemål. De er kommet her i årtier, men nu er rejsemålet ikke længere en hemmelighed for danskerne. Det gør dog kun oplevelsen endnu mere autentisk og charmerende. På de spanske barer serverer de fleste stadig tapas til drikkevarerne, og maden er lokal og spansk – helt perfekt!
Mellem kystens to største ferieområder Roquetas de Mar og Aguadulce løber en 15 kilometer lang strand – så selv om det er højsæson, er der altid god plads i Costa de Almería. Langs stranden løber også en lang promenade, der er perfekt til gode gåture i løbet af ferien. 

Store spanske oplevelser

En ferie til Costa de Almería er oplagt til store spanske oplevelser. Det er let at besøge Granada, der har et pulserende byliv. Det er også her, Spaniens mest besøgte turistattraktion Al Hambra ligger. Paladset blev bygget af maurerne og var dengang en ”by i byen” – et must, hvis man besøger det spanske sydøstlige hjørne. Tag også forbi Sierra Nevada, der om vinteren er et populært skisportssted, men om sommeren kan man besøge grottebyen Guadix, hvor lokale stadig lever. 

Roquetas de Mar – spansk favorit med langstrakte strande

Roquetas de Mar er spaniernes eget ferieparadis. Med de fire langstrakte og brede strande, bundet sammen af en charmerende strandpromenade og et væld af lækre hoteller, er Roquetas de Mar virkeligt et perfekt sted at holde ferie.

Charmerende by og gode hoteller

I Roquetas de Mar bor I tæt på det meste. Området har en moderne feriedel Urbanización med et væld af lækre restauranter, souvenirbutikker og aktiviteter, mens bydelen Pueblo byder på det lokale hverdagsliv i Sydspanien – alt sammen let tilgængeligt fra alle områdets hoteller. I finder let rundt ved at følge den lange strandpromenade, som de fleste hoteller ligger lige op ad eller meget tæt på. Det betyder også, at I aldrig har langt fra poolen og til stranden – og med det solsikre klima, er området perfekt til dasedage på stranden. 

Shopping, tapas og lokale oplevelser

Vil I opleve endnu mere på ferien, kan I let besøge hovedbyen Almería. Tag en taxa eller lokalbussen, det tager under 30 minutter. Her kan I shoppe langs ramblaen, eller gå en tur i de lokale, brostensbelagte gader. Her finder I også lokale, spanske tapasbarer, der serverer alle de traditionelle retter. Vil I på sightseeing i byen, kan I også besøge borgen Alcazaba - herfra er der en fantastisk udsigt. 

Prisen inkluderer

  • Flyrejse til Almería tur/retur.
  • Ophold på Hotel Best Sabinal. 
  • Halvpension.