Få bilen repareret hos QuickPot

webshop

For at få 10 % rabat i webshoppen skal du bruge rabatkoden som du får ved at indtaste dit medlemsnummer. Klik på sådan får du rabat og se hvordan.

tilbuddet

Vis dit gyldige medlemskort, når du betaler på værkstedet.

Rabat

10% tilbuddet gælder på alt hos Quickpot.

Samarbejdspartner

QuickPot

Vis tilbud på kort

Bliv medlem

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?
- så meld dig ind her

 

Sådan får du rabat

Info om partner

QuickPot
Tlf.: 70 15 30 00
E-mail: info@quickpot.dk
Web: Gå til hjemmesiden

Bestil tid her

få rabat i webshoppen

Når du handler i webshoppen skal du bruge en rabatkode, indtast dit medlemsnummer nedenfor og få adgang til webshop og rabatkode. 

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer

Bemærk

Når du besøger dit fysiske værksted, skal du fremvise dit gyldige medlemskort. 

QuickPot er en dansk ejet kæde med 28 full-service autoværksteder fordelt over det meste af Danmark. Du får 10% rabat på alle priser hos QuickPot.

Det centrale i vores koncept er kvaliteten af vores arbejde. Vi investerer løbende i det nyeste udstyr og værktøj, samt i uddannelse af vores personale. Vi vil ikke gå på kompromis med vores produkter og det vi laver. Foruden dette, skal det naturligvis være til en konkurrencedygtig pris. QuickPot - det skal fand’me være i orden!

REPARATION: Som uddannede mekanikere og dækmontører, kan vi løse alle opgaver i forbindelse med service og reparation af din bil. :

SERVICE MED STEMPEL I BOGEN: Når vi laver service på din bil — uanset mærke — kan du både spare mange hundrede kroner og få et gyldigt stempel i servicebogen. Vi følger naturligvis de forskrifter og anvisninger bilproducenten har udarbejdet til netop din bil. Det betyder, at din bils fabriksgaranti bevares – også hvis den er ny.

QUICKSERVICE: Har du brug for at få tjekket bilen igennem, kan du få lavet et Quickservice. QuickService1 er et grundlæggende eftersyn af din bil. QuickService2 indeholder flere tjekpunkter og vi skiller bremserne ad og renser dem. 

Dit værksted skal være i orden, se filmen