El-scooter - køb den hos Pegasus

Medlemspris

26.500 kr. for en Apollo 735 eller 745. Normalpris 29.500.

Gode råd før køb

Før du køber en el-scooter, er der mange overvejelser, du bør gøre dig, for at du kan vælge den rigtige. Klik på få hjælp til køb og læs mere.

50 % rabat på alt ekstraudstyr

Gælder ved køb af ny elscooter.

Serviceaftale

Drift- Falck- og serviceaftale 185 kr. pr. måned.

Rabat

3.000 kr. rabatten er fratrukket medlemsprisen.

Rabatten

Kan ikke kombineres med andre rabatter eller rabataftaler og gælder ikke på nedsatte varer.

Forsikring

Fuld tyveri- og totalskadeforsikring med selvrisiko på 5.000 kr.

Samarbejdspartner

Pegasus El-scootere

Bliv medlem

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?
- så meld dig ind her

Info om partner

Pegasus El-scootere
Tlf.: 70 27 27 18
E-mail: info@pegasus-mobility.dk
Web: Gå til hjemmesiden

Gode råd før køb

Klik på linket nedenfor og få de vigtigste råd, før du køber en el-scooter.

 Se de gode råd her

Bog om el-scootere

Få tilsendt bogen om Pegasus' el-scootere. Den kan du få gratis. 

Der står mange nyttige ting om el-scootere, færdsel, forsikring og meget andet og så er alle Pegasus' modeller også i denne bog med tekniske specifikationer og priser.

Spar 3.000 kr. på topmodellen fra Pegasus. Som medlem af Ældre Sagen får du også rabat på udstyr og forsikring når du køber en el-scooter.

Pegasus gør det nemt og trygt for dig!

Pegasus er en landsdækkende virksomhed med servicebiler der cirkulere i hele Danmark. En virksomhed som udelukkende fokuser på brugerens behov omkring el-scooteren. Det være sig alt i specieldesignet ekstraudstyr, specielindretninger og ikke mindst reparationer og eftersyn på brugerens private adresse.

Pegasus er en moderne virksomhed, som søger løsninger for de gangbesværede medborgere som har behov for netop el-scooteren som et transport- og hjælpemiddel. 

Pegasus har et meget bredt program i el-scootere, dette for at kunne hjælpe med den helt rigtige løsning til den enkelte bruger.

Finansieringsmuligheder

Økonomi kan for nogen være en udfordring. Den rette løsning i valget af el-scooter kan nogle gange vise sig, at være en større kontant udfordring og ofte kan de nødvendige midler ikke fremskaffes i bank- og finansieringssystemet. For at hjælpe de gangbesværede borgere, der ikke kan låne penge på det traditionelle marked, har Pegasus etableret sin egen finansieringsløsning. Dette enten i form af en lejeaftale med forkøbsret eller en leasingløsning med aftalte antal ydelser. Lejeløsningen er ofte anvendt mens brugeren afventer afgørelse fra kommunen om eventuelt tilskud til køb.

Brugte el-scootere 

Pegasus har også mange brugte og klargjorte el-scootere, som kan være det rigtige valg for den enkelte brugers behov og økonomi.
Brugte kan også lejes og nogle gange har de el-scootere, som kan lejes for blot 348 kr. pr. måned. Køber du en brugt el-scooter er der naturligvis også garanti på denne.

Samarbejde med kommunerne 

Pegasus samarbejder med alle landets 98 kommuner. Afprøvning af relevante el-scootere sker ofte i samarbejde med kommunernes ergoterapeuter og dette på brugerens private adresse, hvor der samtidigt tages hånd om de private forhold med opbevaring, ladning, ekstraudstyr til; stok, rollator, ilt og meget mere for dem der måtte have sådanne behov.

Vejhjælp

Pegasus har et tæt samarbejde med Falck som kan bistå ved havari eller punkteringer. Denne tryghed og service kan fås ved tilkøb af Pegasus Drifts, Falck og Serviceaftale til kun 185 kr. pr. måned. Aftalen har ud over Falck en lang række meget økonomiske fordele hvor batteri, arbejdstimer, reservedele og meget andet er gratis.