Rabat på PAVA rustbeskyttelse

Rabat

15% på rustbeskyttelse af din bil. Rabatten er gældende ved bestilling direkte til PAVA Centret og rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter eller rabatordninger.

Hvor

Tilbuddet gælder hos udvalgte PAVA Centre.

Find center nær dig

Tilbuddet gælder kun hos udvalgte PAVA-Centre. Klik på "Vis tilbud på kort" og find dit lokale PAVA Center som giver rabat.

bemærk

Ved bestilling af PAVA behandling skal der gøres opmærksom på, at du er medlem af Ældre Sagen og medlemskortet skal fremvises ved betaling.

Samarbejdspartner

PAVA
Flere steder

Vis tilbud på kort

Bliv medlem

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?
- så meld dig ind her

Info om partner

Få rabat hos Pava

Oplys, at du er medlem af Ældre Sagen når du booker tid, og vis dit gyldige Ældre Sagen medlemskort i centret.

 

Det danske klima er hårdt for din bil. Regn, fugt og sjap får sammen med de store mænger salt, der spredes på vejene, din bil til at ruste. Derfor er det en god idé at få rustbeskyttet din bil. En PAVA-behandlet bil giver mere glæde i hverdagen, den holder værdien i længere tid og nemmere at sælge senere til en god pris. Derfor skal du se en PAVA-behandling som en investering, der betaler sig i det lange løb. 


PAVA-behandlingen bliver udført grundigt af dygtige fagfolk, der ved hvor rusten angriber og gennemtærer, derfor kan PAVA beskytte din investering maksimalt.
Prisen på en rustbeskyttelse afhænger af bilens mærke og model, så tag kontakt til dit nærmeste PAVA Center og hør nærmere herom.

Levetidsgaranti

Med en PAVA-behandling har du mulighed for at få levetidsgaranti, hvis du er ejer af en personbil eller en gulpladebil, der anvendes privat. PAVA har tre forskellige levetidskategorier din bil kan blive en del af: Levetid Original+, Levetid Original og Levetid Special.

  • Levetid Original+: kræver, at din bil bliver rustbeskytter i dens første leveår og efterfølgende genbehandles hvert 3. år.
  • Levetid Original: kræver, at du rustbeskytter din bil mens den er 13-36 måneder gammel, og genbehandler den hvert 2. år.
  • Levetid Special: kræver, at du rustbehandler din bil første gang efter 37 måneder med en PAVA Special behandling.