Lækkert kød og god vin på menuen

medlemstilbud

Få et gratis kundekort.

Rabat

2% på alle varer. Ratten kan ikke kombineres med andre rabatter eller rabataftaler.

Samarbejdspartner

Meat Market

Vis tilbud på kort

Bliv medlem

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?
- så meld dig ind her

 

Sådan får du rabat

Info om partner

Meat Market
Herstedøstervej 19, 2600 Glostrup
Tlf.: 70 22 70 28
Web: Gå til hjemmesiden

Bestil kundekort

Bestil det når du ankommer eller online nedenfor.

Bestil det online her

Husk at medbringe dit medlemskort.

Til dig som medlem

Normalt er det kun virksomheder, der har adgang til at købe kvalitetskød direkte fra Meat Market.

Men aftalen med Ældre Sagen betyder, at du også har adgang, du skal blot oprette dig som kunde. Dette kan du enten gøre via Meat Markets hjemmeside eller direkte i butikken ved fremvisning af medlemskort.

Meat Market oser af kvalitetsvarer. Her kan du købe et stort udvalg af kød i kompromisløs kvalitet, gode vine, specialøl og delikatesser.

Gode  råvarer er vejen til et godt måltid

Meat Market tør godt sige at de er noget specielt! Og de tør sige det højt – uden at blinke...
De har nemlig skabt en helt speciel butik: En butik, hvor I vil møde højt kvalificeret og nærværende personale, som altid kan vejlede
og guide, til det bedste valg for netop jer og jeres særlige behov. En butik hvor I altid vil finde specielt udvalgte produkter, fra hele verden af højeste kvalitet.

En butik hvor de kan få de lækreste råvarer, der skal bruge for at skabe succesfulde retter, til både hygge eller en god middag. Meat Market har faktisk det I har behov for til den perfekte middag både til, til forret hovedret, dessert, natmad eller snacks. Her finder I en butik med mere end 120 forskellige udsøgte vine og en stor afdeling med smagfulde specialøl. Find jeres favorit mellem 130 forskellige danske og udenlandske øl.
Kort sagt, en butik fyldt med kvalitetsråvarer og et højt niveau af professionel sparring og service. De er kompromisløse i valget af deres kød og
deres udvalg af kød er derfor helt specielt...

Kødet er noget specielt

Meat Market har altid et bredt sortiment af kød, fra alle verdenshjørner i butikken. De tilbyder mange forskellige udskæringer af
lækkert oksekød, kalvekød, Iberico svinekød, lammekød og fjerkræ. Ønsker I en speciel udskæring kan dette altid bestilles på: info@meat-market.dk eller ved at besøge os i butikken.

Smagen i deres specielt udvalgte kød, afspejler det naturlige miljø dyrene lever i. Dette kommer særligt til udtryk i kødet fra f.eks New Zealand, hvor det græs dyrene spiser har taget smag fra havgusen. Også i Argentina, hvor dyrene går frit omkring på pampassen, har det næringsrige græs stor betydning for kødets smag. I deres 200 kvm. store walk-in kølerum har de kun kød af højeste professionelle kvalitet.

Om Meat Market

Hos Meat Market finder i kun produkter de selv har lyst til at spise. De har et princip om kompromisløs kvalitet og sælger kun de bedste råvarer til en god pris.
Ud over kød fra alle verdenshjørner, bestræber de sig altid på at have et meget bredt udvalg af specialiteter og andre lækre produkter i butikken:

  • Stort vinudvalg af høj kvalitet fra hele verden.
  • Specialøl, danske og udenlandske.
  • Pølser af egen opskrift, pålæg, ost
    og charcuteri.
  • Italienske specialiteter bl.a. pasta og saucer.
  • Fersk laksefilet, super flot D trim.
  • Konserves, oliven, tapenader og olier.
  • Frostprodukter med både is og kager.

Meat Market er registreret som engros virksomhed, hvor man køber hele stykker – og kan supplere med alle ingredienser til fest eller middag. Så ud over frugt og grønt behøver I kun at købe ind ét sted.

For at handle i Meat Market skal man være registreret som kunde, dette sker på hjemmesiden www.meat-market.dk