Fodterapeut Helle Jepsen

Tilbuddet

Gælder maks 4 behandlinger årligt.

Rabat

10% på alm. fodbehandling, klipning og slibning af negle, beskæring og fjernelse af hård hud og ligtorne.

Samarbejdspartner

Fodterapeuterne Vestergade

Vis tilbud på kort

Bliv medlem

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?
- så meld dig ind her

 

Info om partner

Fodterapeuterne Vestergade
Vestergade 83 B, 8600 Silkeborg
Web: Gå til hjemmesiden

Bestil tid

Statsautoriseret fodterapeut
Helle Jepsen
Tlf. 30 28 06 43

hj@fodterapeuterne-vestergade.dk

Du er altid velkommen til at ringe til mig eller sende mig en mail på 

Bemærk

Oplys dit medlemskab af Ældre Sagen ved bestilling og vis dit gyldige medlemskort i butikken ved betaling. 

Fødderne er kroppens fundament. Pas på dem de skal bære dig hele livet. besøg byens, måske, mest passionerede fodterapeut.

Om Fodterapeut Helle Jepsen 

Helle Jepsen giver 10 % i rabat maks 4 gange om året til medlemmer af ældresagen på en hel fodbehandling og delbehandling.

Hun er tidligere Social- og Sundhedsassistent samt rehabiliteringskonsulent. Hun har i mange år arbejdet med- og for mennesker i alle aldersgrupper, hvor hun havde fokus på hele kroppen.

Helle har oparbejdet en stor viden igennem sine mange år indenfor sundhedsområdet. Sammenholdt med sit fodterapeut uddannelse gør dette at, hun evner at tænke i kropsrelateret helhed og kan hjælpe dine fødder optimalt.

Som Statsautoriseret Fodterapeut i Silkeborg har hun fokus på dine fødder. Dette vil dermed have en positiv effekt på resten af kroppen.
Hun behandler alle aldersgrupper. Børn, unge og voksne. Hun laver alle fagets specialer og er meget passioneret. Gå ind på min Facebook side Fodterapeut Silkeborg og hjemmesiden www.fodterapeutsilkeborg.dk

Blandt andet laver hun indlægs såler til alle former for fejlstillinger i fødderne. Et håndværk hun er stolt af at udføre og hun bliver ved til du er tilfreds.