Tag familien med på Jernbanemuseum

Spar 25% på entréen

Tilbuddet gælder for to voksne og op til tre børn (5-17 år). Børn under 5 år har altid gratis entré. Børn under 17 år har gratis adgang på bestemte dage.

Bemærk

Klik på sådan får du rabat nedenfor og se hvordan du gør.

Samarbejdspartner

Danmarks Jernbanemuseum

Vis tilbud på kort

Bliv medlem

Er du ikke medlem?
- så meld dig ind her

Sådan får du rabat

Info om partner

Danmarks Jernbanemuseum
Dannebrogsgade 24, 5000 Odense C
Tlf.: 66 13 66 30
Web: Gå til hjemmesiden

 

Bemærk

Du får 25% rabat på entréen for to voksne og op til tre børn (5-17 år) ved fremvisning af gyldigt medlemskort. Børn under 5 år har altid gratis entré. Alle aktiviteter er gratis, når først entréen er betalt. Børn (5-17 år) har gratis adgang til museet frem til 30.12.2017.

I 2018 er det i perioderne den 2.1-9.2 + 19.2-23.3 + 3.4-17.5 + 22.5-29.6 + 13.8-12.10 + 22.10-30.12 (lukket 24.-25.12).

Sådan Åbningstider

Museet har åbent alle dage kl. 10-16. Kun lukket den 24.-25. december, 31. december og 1. januar.
 

Tog fasicinerer både små og store børn. tag dem med på opdagelse blandt de mange lokomotiver og vogne på Danmarks Jernbanemuseum

Thomas Tog kommer i pinsen 18.-21. maj  

I pinsen kan børn og voksne træffe det rigtige, store Thomas Tog på Danmarks Jernbanemuseum. Det er 11. gang, museet får besøg af Thomas Tog. Der er lagt op til et stort program alle dage. I kan få en tur med Thomas Tog, lege med Thomas-legetøj, tegne, spille Thomas-spil og lytte til Thomas-historier. I pinsen åbner museet alle fire dage kl. 9.

Tag familien med og besøg Danmarks Jernbanemuseum

Midt i Odense, lige ved banegården, har Danmarks Jernbanemuseum til huse i en autentisk remisebygning fra 1954. Her kan I opleve den danske jernbanehistorie på nært hold. Vi har 21 spor med ikoniske lokomotiver og vogne. Kig ind i de royale vogne, oplev rejselivet på 1. klasse og se Danmarks ældst bevarede damplokomotiv fra 1868. I har adgang til mange af museets lokomotiver og vogne. I kan sidde på træsæderne i den to-etagers Klampenborg-vogn, stå i førerhuset på damplokomotivet fra 1954 og træde ind i postsorteringsvognen. 

Minitog og Børnebanegård

Lokomotiver og vogne fascinerer alle, og her er I velkomne til at røre, føle, lege og give fantasien frit spil. Tag de mindste gæster med på Børnebanegården, vores populære lege- og læreland, som er en banegård i børnestørrelse. Her kan børnene lege lokomotivfører, sælge billetter og rejse til fjerne steder. Besøg også legeområdet med Duplo og Lego, hvor I kan bygge løs med skinner, tog og klodser. Udendørs har vi et stort lære- og legeområde med et kæmpe damplokomotiv og et vandtårn, hvorfra I kan rutsche. Hver dag kører det populære minitog inde eller ude, afhængig af vejret. Prøv så mange gange, I har lyst.  Prøv vores nye aktivitet Drømmerejser (19.01-13.05), hvor I skal ud på fire rejser til Harzen, Norge, Athen og Paris. I får et pas, fire stempler, fire rejser og et badge som præmie. 

Drømmenes Kupé

Har du været på Interrail eller måske rejst med Wagons-Lits? Så kig ind i udstillingen Drømmenes Kupé, som er en poetisk og sanselig udstilling med iscenesatte miljøer og kupéer om danskernes togrejser til fremmede destinationer. Du vælger selv, om du vil med den slidte Interrail-vogn eller den mere luksuøse Wagons-Lits-vogn.

I udvalgte skoleferier er der ekstra aktiviteter på museet. Tjek altid www.jernbanemuseet.dk hvor I også kan se, hvornår vi kører veterantog, enten på museets egen strækning eller rundt i Danmark. 

Museet har åbent alle dage kl. 10-16. Alle aktiviteter er gratis, når først entréen er betalt. I er velkomne til at medbringe mad og drikke, som I kan nyde inde eller ude. Drikkelse og is kan købes i museets billetsalg. I udvalgte ferier vil vores café være åben.