Cirkusrevyen 2020 - Egons Rejsebureau

Medlemspris

2.599 kr. pr. person i delt dobbeltværelse.

Enkeltværelsestillæg

249 kr. pr. person.

Tilkøb

Frokostsandwich 1. dag: 59 kr.
Frokostbuffet på Bakkens Perle 2. dag: 139 kr.

Rabat

500 kr. pr. person. Rabatten er fratrukket medlemsprisen.

Afrejse fra Jylland og Fyn

Ny afrejse dato: 
27/8 – 28/9 2020.

Afrejse: 4/8 – 5/8 UDSOLGT.

Opsamling: Aalborg, Haverslev, Randers, Aarhus, Skanderborg, Horsens (Lund), Vejle, Fredericia, Middelfart, Odense og Nyborg.

Samarbejdspartner

Egon's Rejsebureau

Bliv medlem

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?
- så meld dig ind her

 

Tilbud på e-mail

Få Nyt fra Ældre Sagen med udvalgte tilbud
Tilmeld nyhedsbrev her

Bestil rejsen

Info om partner

Egon's Rejsebureau
Tlf.: 70 20 18 47
E-mail: rejser@egons.dk
Web: Gå til hjemmesiden

Bestil rejsen

Bestil din rejse på tlf.  70 20 18 47

Daglig Åbningstid
Mandag-fredag 09.30 - 16.30.

Bestil rejsen online klik her

Bemærk

Ved bestilling oplys koden: ÆS-REVY

Oplev Cirkusrevyen 2020 – sidste sæson med Ulf Pilgaard. Der venter også et unikt besøg, med middag på Restaurant Postgaarden i Korsbæk. 

2 dages busrejse med Cirkusrevyen 2020 & Eremitageslottet

1. dag: Korsbæk på Bakken - Cirkusrevyen 2020

Opsamling i Jylland og på Fyn. Pause undervejs, hvor frokost nydes – mulighed for tilkøb af frokostsandwich. Nyd turen, med fri kaffe/the i bussen. Videre mod Holte, hvor vi bliver indkvarteret på Comwell Hotel. Sidst på eftermiddagen kører bussen fra hotellet til Dyrehavsbakken. Her venter en 3-retters middag på Restaurant Postgaarden i Korsbæk. Derefter velkomstdrink i Cirkusrevyens bar og efterfølgende skal vi opleve forpremiere på Cirkusrevyen 2020. Glæd dig til at opleve Ulf Pilgaard, Lisbet Dahl, Niels Ellegaard, Mille Lehfeldt og Carsten Svendsen fra teltets bedste pladser. Man får både et program og en plakat pr. to personer. I pausen er der fri bar i Cirkusrevyens bar! Efter en hyggelig aften på Bakken, bringer bussen os tilbage til hotellet.

2. dag: Eremitageslottet - Bakken

Morgenmad på hotellet. Hvorefter vi skal til Eremitageslottet – og helt specielt, må vores bus kører helt frem til slottet. På en bakketop i Dyrehaven ligger kongernes jagtslot med udsigt til Øresund, trækroner og et vidtrækkende jagtlandskab. Vi skal opleve slottet på en rundvisning, hvor vi dele i 2-3 grupper – så alle får et helt unik besøg. Alle der har gået en tur i Dyrehaven, kender det smukke Eremitageslot. Slottet er til rådighed for kongehuset og fra tid til anden bruges det til kongelige jagtfrokoster. I 2013 åbnede Eremitageslottet, efter en gennemgående renovering, for offentlige omvisninger. Den markante og smukke bygning blev opført som jagt-slot i Christian VI i årene 1734-36 og betragtes som et af senbarokkens ypperste værker på dansk jord. Slottet er indrettet af hofbygmester Lauritz de Thurah, der har været inspireret af flere forskellige stilarter, der spænder fra senbarokken til rokoko. Slottet ses i næsten uændret skikkelse i dag. Efter dette besøg kører vi til Bakken, hvor man har mulighed for at købe frokost på egen hånd – eller ved tilmeldingen tilkøbe en frokostbuffet på Bakkens Perle. Midt på eftermiddagen forlader vi Bakken, og sætter igen kurs mod Fyn og Jylland – hvor der er fra kaffe/the i bussen. Hjemkomst i løbet af aftenen, efter to dage med mange oplevelser på og omkring Bakken.  

Opsamling: Aalborg, Haverslev, Randers, Aarhus, Skanderborg, Horsens (Lund), Vejle, Fredericia, Middelfart, Odense og Nyborg.

Prisen inkluderer

  • Busturen i 4-★★★★turistbus
  • 1 x overnatning
  • 1 x morgenmad
  • 3-retters menu på Restaurant Postgaarden
  • Billet til Cirkusrevyen (kat. A)
  • Velkomstdrink samt fri bar i pausen
  • Hestevognskørsel til/fra Eremitageslottet (for afgangen 27/8). 
  • Fri kaffe/the i bussen begge dage.