Bak's Bakery & Deli

Rabat

15% på alle varer.

Fragt

85 kr. pr ordre. Fragtes med fødevaresikker fragt, hvilket betyder at det sendes med køleelement og kun er 1 døgn undervejs.

Bemærk

Gælder i webshoppen og i deres egen 2 butikker. Gælder ikke hos deres forhandlere og ikke på i forvejen nedsatte varer. Kun til privatforbrug.

Samarbejdspartner

Bak's Bakery & Deli
Online

Bliv medlem

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?
- så meld dig ind her

Info om partner

Bak's Bakery & Deli
Tlf.: 64 49 10 10
E-mail: post@baksbakerydeli.dk

Hent rabatkoden

For at gøre brug af tilbuddet skal du bruge en rabatkode. Indtast dit gyldige Ældre Sagen medlemsnummer nedenfor og få koden samt link til webshop.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer

Sådan gør du:

  1. Klik på linket og log ind med koden.
  2. Læg dine varer i kurven, rabatten er allerede fratrukket.
  3. Gå til kassen.
  4. Vælg levering.
  5. Godkend ordre.
  6. Betal.

Nørre Aaby bageri skifter navn til Bak's Bakery & Deli

Siden de vandt prisen for Danmarks bedste romkugle i 2018 som Nørre Aaby Bageri, har de været på en helt vild rejse. De har solgt ca. 3 mio. romkugler og er gået fra at være et lille provinsbageri, til at være en virksomhed med ca. 60 ansatte og 140+ forhandlere over hele landet.

De er også blevet til en familievirksomhed og har skiftet navn til Bak's Bakery & Deli i forbindelse med, at de åbnede deres nye store hovedafdeling i Middelfart i december 2020. Udover deres fysiske butikssalg, er det også deres mission at gøre det nemt for kunder over hele landet at klikke deres prisvindende romkugler, specialiteter og nye delikatessesortiment direkte hjem til deres hoveddør.

De arbejder under devisen "folkeligt feinschmeckeri", og det betyder egentlig bare, at hos dem er der ingen fine fornemmelser, men du kan stadig regne med, at kvaliteten er i top, hvad end du ønsker at købe en æggebakke af deres berømte romkugler, eller du skal have delikatesser til weekendens ostebord.

Deres køkkenchef laver deres delikatessesortiment fra bunden, og råvarerne afspejles af årstiderne, så det vil sige, at du i december f.eks. kan købe kirsebærsovs og rødkål til julebordet, mens du om sommeren kan få fingrene i deres helt egen jordbærmarmelade.

Som medlem af Ældre Sagen kan du få 15% på alle deres varer på webshoppen, og ovenikøbet få dem leveret direkte til din hoveddør.