Bliv medlem
Søg på www.aeldresagen.dk

Applus Bilsyn

Rabat på bilsyn i 145 synshaller i hele landet. Du får 10% rabat på bilsyn. Rabatten gives på den aktuelle pris i synshallen, også på tilbudspriser. Du får også 15% rabat på test af din bil. Få rabatten på TilstandsAttest, RustAttest og BrugtbilsAttest når du booker tid hos Applus Bilsyn.

Applus Bilsyn

Avis

Få 10-15% rabat på billeje i Danmark og Europa.

Carglass

Har du fået Stenslag eller skal have skiftet bilruden, så vælg Carglass, der er eksperter i bilglas. De udfører reparation af stenslag og bilglas udskiftning på alle bilmærker og modeller. Carglass er landsdækkende og du får 20% i Ældre Sagen rabat. Book din tid nu.

Dansk Bilglas

Reparation af stenslag og udskiftning af bilruder.

Dantaxi 4x48

Som medlem af Ældre Sagen får du 10% rabat på taxameter-prisen i alle Dantaxis vogne over hele landet. Før kørsel, skal du fremvise gyldigt medlemskort, enten som fysisk medlemskort, eller ved at benytte det elektroniske medlemskort i Ældre Sagens Tilbudsapp.

Design Cykler

Hos Design Cykler får du 12% rabat på vejl. salgspris, tilbuddet gælder både i deres 11 butikker og i deres webshop.

DK Assistance

Køb et årsabonnement, og spar helt op til 18% som medlem af Ældre Sagen.

Dribe

Dribe din næste bil, med Dribe kan du få bil på abonnementsordning.

""

Euromaster

Har du styr på dækmønster, alder, slid og dæktryk - dækket er din eneste kontakt til vejen. Hos Euromaster er de eksperter i dæk både til sommer og vinter, du finder deres dækcentre 35 steder i Danmark og de står klar til at hjælpe dig. Book tid til dækskifte.

Fri BikeShop

Fri BikeShop har cykler til alle. Om du er til mountainbike, racercykel , citybike eller om du vil have en elcykel, så har de noget til alle. Find den som passer til dig og køb den med rabat.

GoMore

GoMore hjælper mennesker med at dele bil og passe på planeten. Det gør de med en platform for privat biludlejning, leasing og samkørsel.

Hertz

Få op til 15% rabat når du lejer bil hos Hertz.

HF Christiansen

Gode råd og vejledning ved køb af elcykel. Winther elcyklen er resultatet af et fælles projekt "Aktiv Sund elcyklen" mellem Ældre Sagen og HF Christiansen.

PAVA

PAVA rustbeskyttelse er din bils livsforsikring. Få rabat hos udvalgte PAVA Centre som medlem af Ældre Sagen. Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter eller rabatordninger.

Quickpoint

Hos Quickpoint udfører de alle former for service og reparation lige fra olieskift og airconservice til koblingsskift og undervognsbehandling. Hos Quickpoint kan du også få klaret akutte opgaver som f.eks. reparation af bilruder eller montering af nyt batteri. Er det tid til udskiftning af støddæmpere, udstødning, kobling, tandrem og lignende, så har de også ekspertisen til det. Hos Quickpoint får du 10% rabat på alle priser – også nedsatte og kampagner. Du finder Quickpoint 30 steder i Danmark.

Shell Card

Få et Shell Card hos DCC Energi og opnå et særligt tilbud på 20 øre pr. liter benzin og diesel, tilbuddet gælder på standerprisen. Du kan tanke benzin med rabat og betale ved standeren eller i Shell butikkerne.

SteamRex ApS

SteamRex giver dig følelsen og duften af ny bil tilbage med en komplet rengjort bil ind- og udvendigt. Som medlem af Ældre Sagen får du rabat på alle behandlinger, vælg selv hvilken der passer til dig og din bil. Bestil SteamRex til din hjemmeadresse, de kører i hele Danmark.

Weboil

Få 7% rabat på olie og additiver til bilen. Du finder alt fra motorolie, renseprodukter, smørfedt, bilpleje, håndrens og smøremidler. Tilbuddet gælder på ikke allerede nedsatte varer.

1-18 af 18