Bliv medlem
Søg på www.aeldresagen.dk

Aduro A/S

Køb din næste brændeovn hos Aduro A/S, her finder du et bredt sortiment. Vælg mellem 3 pakketilbud.

Advokat Ulrik Grønborg

Er du i tvivl om, om du har behov for at oprette testamente? Få Advokat Ulrik Grønborg til at hjælpe dig og spar 500 kr.

Albatros Travel

Hos Albatros finder du rejser med stort indhold, hvor der er tænkt på detaljen. Der er også altid dygtige rejseledere med til at sikre, at du får det optimale ud af din rejse. Find gode tilbud hos Albatros. Der er ingen rejser fra Albatros i øjeblikket.

Som medlem af Ældre Sagen får du gode pakkerejser med masser af oplevelser, når du rejser med Albatros Travel.

Alsik Hotel & Spa

Når du tjekker ind på Alsik Hotel & Spa venter dig en verden af oplevelser i luksuriøs, hyggelig og afslappet atmosfære. Prøv fx deres Spa & Wellness, med flere end 60 forskellige spa- og wellnessoplevelser fordelt på 4.500 kvadratmeter og fire etager. Som medlem af Ældre Sagen får du 10% rabat på på dagsprisen ved booking af overnatning, der reserveres via hotellets hjemmeside.

Ans Rejser

Rejs med Ans Rejser, hvor det sociale samvær og fællesskab er altafgørende. Hos Ans Rejser gør de meget ud af at give ny viden kombineret med hyggeligt samvær, mens du får en masse oplevelser. Du finder både ind- og udlandsrejser med unikke programmer, og så er der dansk rejseleder med på alle rejser. Ans Rejser har mere end 30 års erfaring, hvor gæsten sættes i centrum for at skabe den helt rigtige oplevelse. Ans Rejser tager gerne dét ekstra skridt for at hjælpe deres gæster i den rigtige retning.

Applus Bilsyn

Spar 10% på bilsyn. Rabatten gives på den aktuelle pris i synshallen, også på tilbudspriser.
Spar 15% på test af din bil. Få rabatten på TilstandsAttest, RustAttest og BrugtbilsAttest.

Applus Bilsyn

AQUA Akvarium & Dyrepark

Få 15% rabat på en voksen entrebillet. Tilbuddet gælder for kortholder og en ledsager.

Arbejdermuseet

Oplev dagligdagen i 1950erne på Arbejdermuseet. Museet har til huse i den fredede Arbejdernes Forenings- og Forsamlingsbygning fra 1879. Som medlem af Ældre Sagen får du 20% rabat på entrebilletten.

Arken

Spar 10% på entrebilletten når du besøger Arken, tilbuddet gælder for kortholder, ved familiemedlemskab for begge navne på kortet.

ARoS Aarhus Kunstmuseum

Besøg Aros og oplev kunst i verdensklasse og den smukke udsigt over Aarhus - ARoS. Som medlem får du 100 kr. i rabat, når du bliver medlem. Med et medlemskab kan du blandt andet tage en gratis ledsager med.

ARoS

Attrup Camping - en socialøkonomisk virksomhed

Kør selv ferie til Attrup Camping, du får 10% rabat på dine overnatninger i egen campingvogn, telt og autocamper. Tilbuddet gælder ikke i ugerne 24-32 begge uger inkl.

Auning Kro

Spar 25% på menukortet, tilbuddet gælder mandag til onsdag.

Spar 25% på menukortet mandag til onsdag.

Avis

Få 10-15% rabat på billeje i Danmark og Europa.

Axelborg Bodega

Spar 25% på menukortet om mandagen, tilbuddet gælder ikke på drikkevarer.

Spar 25% på menukortet om mandagen.

1-14 af 14