Bliv medlem
Søg på www.aeldresagen.dk

Wadskjær Forlag

Hos Wadskjær Forlag finder du bøger i alle genre. Men de er især specialiseret i fag- og sagprosa samt børnebøger. Som medlem af Ældre Sagen får du 25% rabat på alle udgivelser.

Wallmans

Spar 10% på entrebilletten og oplev et forrygende show i den gamle Cirkusbygning

Wally and Whiz

Wally and Whiz ønsker med deres vingummi at sætte en højere standard for, hvad der er god vingummi. Deres vingummier er veganske, indeholder ingen kunstige smags- eller farvestoffer og er fri for laktose, gluten og gelatine.

Watery

Watery har alt indenfor svømmeudstyr og Paddleboards. Som medlem af Ældre Sagen får du rabat på alle varer.

""

webapoteket

Du kan spare tid og penge ved at oprette en brugerprofil med login hos webapoteket.dk. Spar op til 25% + 5% ekstra som medlem af Ældre Sagen. Vælg mellem 3 forskellige profiler.

Wellings Landsbymuseum

Wellings Landsbymuseum er et stykke kultur der er helt unik, det er Danmarks mest særprægede museum. Som medlems af Ældre Sagen får du 20% rabat på entrebilletten.

WeRug

Hos WeRug kan du selv sætte dit præg på dit næste tæppe. Du justerer selv størrelsen, form og farve.

WTW

WTW har udviklet et særligt rådgivningskoncept, seniorøkonomisk rådgivning, målrettet personer over 57 år. Som medlem af Ældre Sagen får du rabat.

WinesOfLanguedoc.dk

Når du køber vine hos Wines Of Languedoc kan du opleve smagen af ​​organisk vin fra håndplukkede druer. Du kan med garanti fornemme den lidenskab vinproducenterne har for deres område og det de fabrikerer. Som medlem af Ældre Sagen får du altid minimum10% rabat på vine fra Languedoc.

WOW PARK

Tag familie og venner med i WOW-Park til en dag med fysisk aktivitet i en super sjov og anderledes lege- og forlystelsespark. Som medlem af Ældre Sagen få du 25% rabat på entréen.

1-10 af 10