Bliv medlem
Søg på www.aeldresagen.dk

Vadehavets Oplevelser

Vadehavets oplevelser er skabt på fundamentet af en dyb kærlighed og respekt for Vadehavet, og det som Vadehavets natur kan for os mennesker - på naturlig vis!

""

VADEHAVSCENTRET

Besøg VADEHAVSCENTRET, der ligger lige ved Vadehavet og, som er Danmarks største, fladeste og vådeste Nationalpark. Som kortholder sparer du 20% på entrebilletten.

Valsen Cafe & Brasserie

Spis ude - tag på Valsen Cafe & Brasserie, det ligger ned til Gudenåren i de smukkeste omgivelser. Som medlem af Ældre Sagen får du rabat på maden om mandagen.

Vedersø Klit Camping

Nyd ferien på Vedersø Klit Camping du får 15% rabat pr. person pr. overnatning i egen campingvogn eller autocamper.

Vejers Familie Camping

Tag på Vejers Familie Camping. Campingplads er en rolig plads for hele familien, hvor du finder en dejlig pool og gode, rene faciliteter. Få 20% rabat på dine overnatninger.

Vendsyssel Historiske Museum

Vendsyssel indføjer sig smukt i europæiske traditioner. Og så er der så meget at vælge imellem. Besøg Vendsyssel Historiske Museum, Hirtshals Museum eller Strandfogedgården, du får 20% rabat på entréen.

Vendsyssel kunstmuseum

VKM ligger centralt i Hjørring i den tidligere Bechs Klædefabrik. Samlingen fokuserer på kunstnere med tilknytning til Vendsyssel og rummer både maleri, skulptur, kunsthåndværk og grafik fra ca. 1945 og frem. Dertil kommer en stor samling af maleren Niels Larsen Stevns’ værker. Foruden værker fra samlingen vises årligt 3-4 særudstillinger.

Verdenskortet

Verdenskortet ved Klejtrup Sø ved Hobro er en miniudgave af verden med søer, floder, bjerge og flag. Her kan du tage børnebørnene med på en verdensomrejse en eftermiddag og der er oplevelser for hele familien.

Vesterbro Kontorforsyning

Hos Vesterbro Kontorforsyning har vi alt indenfor kontorartikler. Faktisk har vi mere end 27.000 forskellige varer på lager. Som medlem af Ældre Sagen får du både rabat i butikken på Vesterbro og i webshoppen. Spar 15% på alle varer.

Viborg Kunsthal

Viborg Kunsthal har et ambitiøst udstillingsprogram med anerkendte danske og internationale billedkunstnere. Det er et udstillingssted for den levende og dynamiske samtidskunst. Få 20 kr. i rabat på entrebilletten, når du besøger Viborg Kunsthal.

Viborg Kunsthal

1-10 af 19

Hent flere