Bliv medlem
Søg på www.aeldresagen.dk

Barberskabet.dk

Slip for at bekymre dig om at skulle huske at købe nye barberblade eller undertøj! Du får altid 33% rabat på Barberskabets produkter uden tilhørende medlemskab. Derudover får du 50% rabat på en prøvepakke på barberblade samt 21% rabat på dit abonnement på barberblade efterfølgende.

Butik Kornum

Spar 10% når du køber dametøj hos Butik Kornum, find moderigtig dametøj fra et udvalg af kendte mærker. Butik Kornum ligger i Valby og Roskilde.

DILLING

Fair priser – køb direkte undertøj fra producenten og spar oven i 20% på alle varer.

Din Tøjmand

Hos din Tøjmand i Køge, Næstved, Nykøbing Falster og Skive får du 10% rabat på alle varer. Gælder dog ikke på i forvejen nedsatte produkter.

Dirks Jewellery

Hos Dirks Jewellery, finder du et bredt udvalg af smykker til alle aldre. Som medlem af Ældre Sagen får du 15% rabat, undtagen på i forvejen nedsatte varer og Heart serien.

happyhiking.dk

Luksus vandresokker i mohairuld. Du kan bestille vandresokkerne både parvis og som sampaktilbud. De fås i 22 smukke farver i str. 32-48. Som medlem af Ældre Sagen får du 25% på alle varer også på i forvejen rabatterede priser.

HL Mode

Spar 10% når du handler hos HL Mode.

Johs Clausen og Boesen

Spar 10% på modetøj. Tilbuddet gælder på alle varer, med undtagelse af allerede nedsatte varer. Hos Johs. Clausen og Boesen finder du mærker som Masai, Prepair, Culture, LauRie, Betty Barclay, Kaffe, Micha, 2-Biz, Fransa, Femilet, Triumph, Mey, PrimaDonna, Marie Jo, m.fl.

Like ANNA

Hos Like ANNA finder du et stort udvalg af tøj til den modebevidste kvinde, i alle størrelser og former. Servicen er i højsædet og personalet guider dig gerne til at finde den rigtige størrelse og model, uanset anledning.

Masai

Få 10% rabat på dametøj fra Masai. Rabatten gælder ikke på i forvejen nedsatte varer.

1-10 af 18

Hent flere