Bliv medlem
Søg på www.aeldresagen.dk

TAG-IT

Bestil en Key finder nøglering hos TAG-IT. Mærk din nøgler - før du mister dem. Spar 25%

Birkelund Camping & Outdoor

Spar 8% på dine overnatninger når du ferierer på Tarm Camping. Tilbuddet gælder på ophold i egen campingvogn, autocamper og leje af hytte.

Tarp bunkermuseum

Besøg Tarp Bunkermuseum i Esbjerg. BUNKER 75665 er en Mandskabsbunker R622 – Den mest almindelige bunker i Danmark og i Atlantvolden. Som medlem af Ældre Sagen får du rabat på entréen.

A/S Team Bornholm

Få rabat på dine ferieophold på Bornholm, når du bestiller gennem Team Bornholm.

Teddy Bear Art Museum

Besøg Bamsemuseet, det ligger i hjertet af Billund i LEGO familiens tidligere private hjem. Museet afspejler bamsens alsidighed i design og materialer og formidler bamsen som kunstform. Museet er på 776 kvm. Haven er på 10.512 kvm. Som medlem af Ældre Sagen får du 20% rabat på entrebilletten.

TextilRingen

Spar 20% hos TextilRingen. TextilRingen er en landsdækkende brancheforening af gardinbusser og gardinbutikker.

The Falcon Hotel

Som et møde mellem Karen Blixen og Indiana Jones! På The Falcon Hotel banker alles hjerter for at rejse, at jage, at opdage. Her smækker eventyrere benene op med en vintage bourbon i hånden og en rejsejournal i skødet. Godt brugt efter at have udfordret sig selv i naturen – lige uden for hoteldøren. Som medlem af Ældre Sagen får du 15% rabat på din overnatning inkl. morgenmad for 2 personer.

The Buddha Bowl Project

Spis ude på The Buddha bowl Projekt. På menukortet har de fx salater, sandwich, wraps og empanadas, der udover at komme i vegetariske og veganske udgaver, også serveres med fersk laks samt kylling og oksekød . Få 25% rabat på maden fraalle ugens dage.

Thiele

Spar mindst 20% rabat, når du køber nye briller hos Thiele, gælder i hele landet.

Tholstrups Restauranter

Står du og skal fejre en rund fødselsdag, en bryllupsdag, afholde et møde eller andet, så har du nu mulighed for at få 10% rabat på selskabsmenuerne, når du booker i en af Tholstrups 9 Restauranter. De ligger alle i hjertet af København. Tilbuddet gælder når du bestiller til 9 personer eller mere.

1-10 af 23

Hent flere