Bliv medlem
Søg på www.aeldresagen.dk

Sandersvig Camping & Tropeland

Når man vælger camping i Sønderjylland, så er der gode muligheder for at komme ud og se en masse spændende ting, og besøge forskellige seværdigheder. Som medlem af Ældre Sagen får du 10% rabat på overnatning i egen campingvogn, autocamper eller telt.

Den Romantiske Have Sanderumgaard

Sanderumgaard er en fynsk herregård beliggende 12 km sydøst for Odense, mellem Fraugde og Davinde landsbyer. Her har familien Vind gjort haven til deres livsværk og her kan du fordybe dig og lade tiden for en stund stå stille.

SATS

Som medlem af Ældre Sagen får du 25% rabat på alle abonnementer hos SATS. Træn i et eller flere centre.

Schackenborg Slotskro

Besøg Schackenborg Slotskro og få nye oplevelser med hjem. Her kan du både tage en overnatning, en miniferie eller komme på rundvisning på slottet.

Sejs Bakker Camping

Hold ferie på Sejs Bakker Camping, tilbuddet gælder ved overnatning i egen campingvogn, telt og autocamper

Sevel Camping

Campingferie på Sevel Camping, det er en lille familieejet campingplads tæt ved Hjerl Hede, du får 10% rabat på overnatning i egen campingvogn, telt og Autocamper. Er du til gode vandre- og cykelturer er dette stedet for dig.

ShareOne

ShareOne.dk er startet i Danmark. Virksomheden er en udlejningsplatform der gør det muligt for private at udleje deres ting mellem hinanden på en nem og sikker måde. Hvad end det er en campingvogn, bådtrailer, boremaskine eller noget helt fjerde er det nu muligt at udleje og dermed tjene penge på det. Under en udlejning står ShareOne for alt det praktiske du skal blot overlevere din udlejningsgenstand og tage imod betaling. ShareOne står for resten så du er i sikre hænder.

Shell Card

Få et Shell Card hos DCC Energi og opnå et særligt tilbud på 19 øre pr. liter benzin og diesel, tilbuddet gælder på standerprisen. Du kan tanke benzin med rabat og betale ved standeren eller i Shell butikkerne.

Silkeborg Sø Camping & Feriehuse

Få 25% rabat på et ophold, 4 valgfrie dage betal for 3. Ankomst søndage eller mandage i egen vogn/telt/autocamper i lavsæson.

Sinful

Hos Sinful.dk kan du finde sexlegetøj og hjælpemidler. Som medlem af Ældre Sagen får du 10% rabat på alle produkter.

1-10 af 36

Hent flere