Bliv medlem
Søg på www.aeldresagen.dk

BABBA - Food, Wine & Cocktails

Besøg Restaurant BABBA her tilbydes fremragende mad og drikke så der er rig mulighed for at få en god oplevelse. Spar 25% på menukortet om mandagen.

Randers Fjord Camping

Randers Fjord Camping ligger ned til fjorden, hvor der er et rigt fugleliv og uanede muligheder for fiskeri, dejlige cykelture i omegnen, gåture på diget eller man kan bare nyde stilheden ved fjorden. Som medlem af Ældre Sagen får du rabat på dine overnatninger i campingvogn.

Rebildcentret

Oplev ”Danmarks mest særprægede museum” med originale gipsskulpturer af Anders Bundgaard og C.J. Bonnesen. Som medlem af Ældre Sagen
Sparer du 15 kr. på entréen. Tilbuddet gælder for kortholder.

Rebild Camping Safari

Mountainbike-ruter, ridemuligheder og badning i lækre skovsøer, er bare nogle af de mange aktiviteter Rebild Camping og området omkring byder på, tag familien med på ferie i Danmark og spar 15% på jeres overnatninger.

Ree Park Safari

Besøg Ree Park Safari, tag børn og børnebørn med og få en dag med store oplevelser.

Restaurant Heering

Besøg Nyhavn og spis en frokost eller middag på Restaurant Heering, Som medlem af Ældre Sagen får du 25% rabat på maden fra søndag-torsdag undtagen i ugerne 29-31 og 48-51 samt 14. februar.

Restaurant Pilegården

Spis ude på Restaurant Pilegården i Odsherred, tirsdag, onsdag eller søndag og få 25% rabat på maden. Eller book et selskab når du skal fejre rund fødselsdag eller andet og få 10% rabat på hele arrangementet.

Restaurant Skyttehuset

Spis ude på Skyttehuset i Vejle der ligger ved fjorden lige syd for Dyrehaven i Nørreskoven. Du får 25% rabat på maden tirsdag og onsdag.

Restaurant Ved Fjorden

Restaurant Ved Fjorden - Spis ude med byens bedste udsigt. Som medlem af Ældre Sagen får du 25% rabat på maden onsdag.

Restaurant Amadeus

Spis på Restaurant Amadeus i St. Kongensgade i København, du får 25% rabat på maden alle ugens dage.

1-10 af 59

Hent flere