Bliv medlem
Søg på www.aeldresagen.dk

Bandageshoppen

Bandageshoppen.dk tilbyder et bredt udvalg af produkter, som kan aflaste og lindre smerter ved fx slidgigt og skader.

""

Barfoed's Fodterapi

Hos Barfoed's Fodterapi i Thisted, får du som medlem af Ældre Sagen 10% rabat på dine fodbehandlinger. Tilbuddet gælder på op til 4 behandlinger om året.

Birgittes klinik for fodterapi

Fødderne er dit fundament, og det er vigtigt, at passe godt på dem, for de skal bære dig hele livet. Som medlem af Ældre Sagen får du rabat på dine fodbehandlinger.

Din Hørespecialist

Din Hørespecialist er godkendt til at udlevere høreapparater med offentligt tilskud, som medlem af Ældre Sagen får du rabat på dine apparater.

Fodterapeuterne Nygade

Få ordnet dine fødder hos Fodterapeuterne Nygade i Silkeborg, du får som medlem af Ældre Sagen 10% rabat på op til to behandlinger årligt.

Fodterapeuterne Vestergade

Du får 10% rabat hos Fodterapeuterne Vestergade i Silkeborg. Der findes to Fodterapeuter, du kan både blive behandlet hos Helle Jepsen og Karin Bornhøft. Tilbuddet gælder på op til 4 behandlinger om året.

Statsautoriseret fodterapeut immerschön

Få rabat på din næste fodbehandling. Besøg Statsautoriseret fodterapeut Immerschön i Aarhus og få 10% rabat.

Gigtforeningen

Som medlem af Ældre Sagen får du relevante kvalitetsvarer i Gigtforeningens webshop til medlemspris. Alle varer er udvalgt og testet af Gigtforeningens eksperter i samarbejde med mennesker med gigt.

Glostrup Fodterapi

Hos Linda Knudsen i Glostrup Fodterapi får du 10% rabat på dine behandlinger, når du er medlem af Ældre Sagen.

HeavyZleep

"HeavyZleep er din vej til en god søvn. Det særlige ved dynerne fra HeavyZleep er deres evne til at skabe en rolig og sammenhængende søvn, hvilket flere og flere oplever udfordringer med. Alle deres varianter af dyner består udelukkende af naturlige kvalitetsmaterialer og er certificeret indenfor både miljø, allergi og dyrevelfærd.

1-10 af 26

Hent flere