Bliv medlem
Søg på www.aeldresagen.dk

Næstved Museum

Tag familien med og oplev middelalderbyens historiske udvikling. Undersøg vikingerne fra Vester Egesborg. Som medlem af Ældre Sagen får du rabat på entréen.

Nakskov Fjord Camping

Nyd ferie i Nakskov, du får rabat på dine overnatninger på Nakskov Fjord Camping, spar 10%. Tilbuddet gælder fra 1. januar til 31. december, undtaget af Kr. Himmelfart, pinseugen og uge 27 - 32.

Nanostone

Nanostone har mere end 10 års erfaring og er specialister i afrensning af fliser, tage og facader for både private og erhverv.

Nationalmuseet

Besøg Nationalmuseet i København og få rabat på entrebilletten, når du er medlem af Ældre Sagen, vis dit gyldige medlemskort når du køber billetter.

Naturama

Naturama er afløseren for Svendborg Zoologiske Museum, der i 70 år var Fyns statsanerkendte, naturhistoriske museum. Besøg søfartsbyen og oplev en af de mange spændende udstillinger på museet. Få 20% rabat på entréen.

Naturhistorisk Museum Aarhus

Naturhistorisk Museum, Aarhus, er Danmarks næststørste af sin art med millioner af dyr i sine samlinger. Museet ligger i Universitetsparken i Aarhus og ejer ydermere feltlaboratoriet og kursuscentret Molslaboratoriet i Nationalpark Mols Bjerge.

Naxos

Spar 20% når du køber musik gennem Naxos' webshop. Naxos er førende inden for klassisk musik og du finder et bredt og varieret sortiment.

Netbutik.nu

Rabat på Doro Mobiltelefoner - Hos Netbutik.nu finder du stort udvalg af produkter særligt udvalgt til seniorer og ældre. De sælger blandt andet Doro mobiltelefoner, hjælpemidler til hjemmet, sikkerheds- og tryghedsprodukter.
Som medlem af Ældre Sagen får du 10% rabat.

NILLES Rejser

Nilles rejser laver særtilbud til Ældre Sagens medlemmer. Se de aktuelle tilbud og få en ny og spændende rejse i kalenderen.

""

Nørgaards Højskole

Nørgaards højskole har en god tradition for at lave højskoleophold. De tilbyder en lang række korte kurser til Ældre Sagens medlemmer indenfor golf, bridge, wellness, familiehøjskole, vandring, sang, kor, slægtsforskning m.m. Spar 300 kr. på dit højskoleophold.

Nørgaards Højskole

1-10 af 14

Hent flere