Bliv medlem
Søg på www.aeldresagen.dk

Backpackerlife

De tror på, at ærligt købmandsskab og en fabelagtig service kan være med til at klæde flere mennesker på til at rejse, og dermed bringe dem et skridt nærmere en uforglemmelig oplevelse. Få rabat som medlem af Ældre Sagen.

""

Billig Fitness™

Du får 10% på alle varer i webshoppen. Hos Billig Fitness™ finder du et bredt sortiment inden for træningsudstyr, så du hurtigt og nemt kan komme igang med at træne. Hos Billig Fitness™ kan du også købe Vitaminer og kosttilskud.

Spar 10% når du handler hos billig-fitness.dk

Fit & Fun

Få et saunatæppe eller en massagepude med hjem i stuen, og få lindring i eget hjem.

""

Fitshop

Få 8% rabat på alt i webshop og i de fysiske butikker, samt specialpris på produkter inkl. All-Inclusive pakke. Ring 38 28 10 80 for bestilling og vejledning. Rabatten gælder dog ikke Concept2 og Berg.

Friluftsland A/S

Skal du ud i naturen, på ferie eller har du bare brug for godt fodtøj, beklædning eller friluftsudstyr til en aktiv hverdag? Så gå i Friluftsland og spar 10%.

Friluftsland har et stort sortiment af produkter til et aktiv rejse- og friluftsliv.

LOOP Fitness

Træn hos LOOP Fitness, medlemsprisen er 199 kr. pr. 30 dage inkl. fri træning i de mere end 100 centre. Oprettelsen koster 199 kr. Tilbuddet gælder for dig som er 50+

SATS

Som medlem af Ældre Sagen får du 25% rabat på alle abonnementer hos SATS. Træn i et eller flere centre.

Sportmaster

Hvis du er på jagt efter sportsudstyr fra de stærkeste brands i verden, er SPORTMASTER det rette sted at gå på opdagelse. For med brands som adidas, Nike, Hummel, Asics samt mange flere er der sportsudstyr til enhver smag og sportsgren. Som medlem af Ældre Sagen kan du købe med rabat.

Watery

Watery har alt indenfor svømmeudstyr og Paddleboards. Som medlem af Ældre Sagen får du rabat på alle varer.

""

1-9 af 9