Bliv medlem
Søg på www.aeldresagen.dk

Bagsværd Lakrids

Få rabat på prisvindende håndlavede lakrids fra Bagsværd lakrids.

""

Bornholm-Spirits

Bornholm Spirits præsenterer en perlerække af økologiske og premiumprodukter – med ønsket om at udbrede kendskabet til den fineste bornholmske spiritus af bedste kvalitet. Køb den med rabat som medlem af Ældre Sagen.

Depresso Coffee

Depresso Coffee et et lille, hyggeligt dansk risteri i Taastrup, der laver smagfuld, friskristet luksuskaffe. De har 8 lækre smagsvarianter – også økologiske.

Det Danske Madhus

Hjemmelavet mad leveret til døren. Bestil dit måltid hos Det Danske Madhus, med en måltidskasse får fra Det Danske Madhus får du velsmagende og sund mad på ingen tid.

Karamelleriet

Tag på opdagelse i Karamelleriets verden, lad dig inspirere, friste og forkæle i en verden af konsistenser og smagsnuancer.

Kjær og Sommerfeldt

Find din favorit vin ved at gå på opdagelse i Kjær og Sommerfeldt favre vin verden. Bestil din vin online eller gå ind i en af deres smukke butikker i København eller Århus.

Kødbilen

Kødbilens kød kommer fra danske landmænd, hvor dyrene går frit. Lovgivningsmæssigt skal både de økologiske dyr og kødkvægsracerne i Danmark have meget plads og kunne gå frit rundt. Køb det lækre kød med rabat.

Kokken & Jomfruen

Bestil maden udefra til din næste fest. Du vælger du selv og får 10% rabat på menukortet. Priserne starter ved 89 kr. pr. person for en buffet til min. 10 personer. Men du kan også bestille fra 4 kuverter.

Kystfisken

Med fokus på et sæsonpræget udvalg af skånsomt fangede fisk, sørger Kystfisken for piv-friske fisk til din aftensmad. Hver morgen kommer fiskerne i land i Hanstholm med friske varer.

Osteposten.dk

Ost fra de mest kvalitetsbevidste producenter i Europa. Få 10% rabat på alle slagsoste eller blive overrasket hver måned med at oste abonnement. Få den fulde oplevelse med en beskrivelse af ostens historie og råd til den optimale servering. Køb med 10% rabat.

1-10 af 14

Hent flere