Bliv medlem
Søg på www.aeldresagen.dk

Libris

Du får 15 % rabat på både bøger og hæfter hos forlaget Libris.

Løgstør Parkhotel

Spar 25% på menukortet mandag og tirsdag.

Spar 25% på menukortet mandag og tirsdag.

Lægårdens Camping

Du får 10% rabat på overnatninger på Lægaardens Camping i Karise. Tag evt. børnebørn med – de vil elske jeres valg af ferie hos os Lægårdens Camping.
Tilbuddet gælder på overnatning i egen campingvogn, telt eller autocamper. Du har også mulighed for at leje en hytte, læs mere i selve tilbuddet.

Land Højbede

Spar 10% på dekorative højbede og altankasser fra Land Højbede. Du får du en flot have med små bede til krydderurter, grøntsager og andre planter.

LE Camping

Som medlem af Ældre Sagen får du 7% rabat på alt udstyr og serviceydelser når du handler hos LE Camping. Tilbuddet gælder ikke ved køb af campingvogn.

Le-Clos

Legeakademiet

Med legetøj fra Legeakademiet giver du legetøj, som fremmer udvikling og læring samt stimulerer de basale sanser.

LEGOLAND®

LEGOLAND glæder sig til at byde jer velkommen i 2022. Se www.LEGOLAND.dk for aktuelle åbningsdage og – tider. Billetter kan både købes i billetlugen eller online. Der er masser at glæde sig til i 2022, hvor du kan opleve 8 nye aktiviteter i LEGOLAND. Der er åbent fra 2. april til 30. oktober 2022.

Lido caféen

Hos Lido Caféen byder de på en hyggelig og afslappet atmosfære med god mad, friske råvarer, varm kaffe og kolde forfriskninger. Du får 25% rabat på maden fra søndag-torsdag.

Like ANNA

Hos Like ANNA finder du et stort udvalg af tøj til den modebevidste kvinde, i alle størrelser og former. Servicen er i højsædet og personalet guider dig gerne til at finde den rigtige størrelse og model, uanset anledning.

Limfjords Camping og Vandland

Limfjords Camping og Vandland ligger naturskønt med gode rammer for hele familien med gode faciliteter. Du får 20% rabat på person overnatning.

Limfjordsmuseet

Limfjordsmuseet byder på mange spændende oplevelser, der alle tager sit udspring i fjorden og alle dens glæder.

Limone Piazza

Nyd en lækker frokost eller middag på Limone Piazza på Gråbrødre Torv i hjertet af København, du får 25% rabat på maden fra søndag-torsdag.

Lindhardt og Ringhof Forlag

Forlaget Lindhardt og Ringhof har en stærk skønlitterær profil samt et stort udgivelsesprogram for historiebøger, biografier og selvudvikling. Derudover udgiver Lindhardt og Ringhof kvalitetskogebøger med både danske og internationale stjernekokke.

Lirum Larum Leg

Forkæl børnene med legetøj, interiør og accessories fra Lirum Larum Leg.

Livet Som Senior ApS

Hos Livetsomsenior får du 10% på hjælpemidler, her finder du et bredt udvalg.

Løgballe Camping

Skal du på ferie i Danmark så besøg Løgballe Camping, her er du tæt på Givskud Zoo og Legoland. Som medlem af Ældre Sagen får du 10% rabat på dine overnatninger i egen campingvogn, telt og autocamper. Tilbuddet gælder også når du lejer en hytte.

Løkken Vestkyst Camping

Få 15% rabat på dine overnatninger på Løkken Vestkyst Camping. Nyd ferien i Danmark kun 500 m. fra Vesterhavet her, hvor solen altid står højt og bølgen er blå.

LOOP Fitness

Træn hos LOOP Fitness, medlemsprisen er 199 kr. pr. 30 dage inkl. fri træning i de mere end 100 centre. Oprettelsen koster 199 kr. Tilbuddet gælder for dig som er 50+

Lykkemuseet

Besøg det lille museum, der arbejder med de store ting i livet. På museet kan du blive klogere på, hvordan rammerne for det gode liv skabes. Som medlem af Ældre Sagen får du 20% rabat på entréen.

1-20 af 20