Bliv medlem
Søg på www.aeldresagen.dk

AQUA Akvarium & Dyrepark

Få 15% rabat på en voksen entrebillet. Tilbuddet gælder for kortholder og en ledsager.

Arbejdermuseet

Oplev dagligdagen i 1950erne på Arbejdermuseet. Museet har til huse i den fredede Arbejdernes Forenings- og Forsamlingsbygning fra 1879. Som medlem af Ældre Sagen får du 20% rabat på entrebilletten.

ARKEN - Museum for Moderne Kunst

Spar 10% på entrebilletten når du besøger Arken, tilbuddet gælder for kortholder, ved familiemedlemskab for begge navne på kortet.

ARoS Aarhus Kunstmuseum

Besøg Aros og oplev kunst i verdensklasse og den smukke udsigt over Aarhus - ARoS. Som medlem får du 100 kr. i rabat, når du bliver medlem. Med et medlemskab kan du blandt andet tage en gratis ledsager med.

ARoS

Billetlugen

Som medlem af Ældre Sagen får du løbende nye tilbud på koncerter, forestillinger og sport events hos billetlugen.dk.

BonBon-Land

Få de sjoveste familieoplevelser i det skøre og farverige univers i BonBon-Land – 1 time fra København. BonBon-Land åbner for sæsonen i april 2023 og glæder sig ingen at byde dig velkommen med børn og børnebørn.

Tag 8 gæster med i Bonbon Land for 139 kr. pr. person

Bornholms Middelaldercenter

Bornholms Middelaldercenter er et 15 hektar stort frilandsmuseum, hvor du kan udforske det jævne bondesamfund, den befæstede stormandsgård, bondens dyr og meget mere. Få 10% rabat på entrebilletten som medlem af Ældre Sagen.

Christiansborg Slotsforvaltning

Spar 20% på fællesbilletten, når du besøger slottet.

Cirkus Arena

Endelig kommer Cirkus Arena igen på turné rundt i hele Danmark med deres nye show "Cirkus ifølge Bubber og Julie 3." Spar 55 kr. pr. billet (op til 6 billetter) som medlem af Ældre Sagen.

Cirkus Arena

Cirkusmuseet

Få 20% rabat på entrebilletter på Cirkusmuseet. Få sjove cirkusoplevelser med hele familien, hør spændende historier om cirkus og artister og få levende rundvisninger.

Få 20% rabat på entrebilletten på Cirkusmuseet.

1-10 af 124

Hent flere