Bliv medlem
Søg på www.aeldresagen.dk

Birgittes klinik for fodterapi

Fødderne er dit fundament, og det er vigtigt, at passe godt på dem, for de skal bære dig hele livet. Som medlem af Ældre Sagen får du rabat på dine fodbehandlinger.

Kærsholm Fodterapi

Hos Kærsholm Fodterapi i Storvorde får du som medlem af Ældre Sagen 10% rabat på dine fodbehandlinger.

Kalundborg Camping

Spar 10% på dine overnatninger på Kalundborg Camping. Campingpladsen ligger i et fredet naturområde og med kun 5 minutter til Sejerøbugten.

Karamelleriet

Tag på opdagelse i Karamelleriets verden, lad dig inspirere, friste og forkæle i en verden af konsistenser og smagsnuancer.

Karen Blixen Museet

Oplev Karen Blixen Museet, du får adgang til hele museet, inklusiv Karen Blixens originale stuer og køkken, samt permanente udstillinger og særudstillinger. Som medlem af Ældre Sagen får du 20% rabat på entrebilletten, tilbuddet gælder for kortholder.

Kelds Kød

Hos Kelds Kød kan du få mange færdigretter, alt inden for kød, fjerkræ, fisk og skaldyr.

Kimber-Ide

Køb dig en Bookseat læsepude. Den kan bruges på et hvert underlag, og næsten i enhver vinkel. Let at anvende, behagelig at bruge. Spar 50 kr.

Kirppu Loppesupermarked

Kirppu Loppesupermarked åbnede den første butik åbnede i 2014 og har i dag 21 butikker fordelt over hele landet.

Kjær og Sommerfeldt

Find din favorit vin ved at gå på opdagelse i Kjær og Sommerfeldt favre vin verden. Bestil din vin online eller gå ind i en af deres smukke butikker i København eller Århus.

Klinik for fodterapi v. Mette Kristensen

Bestil tid til at få ordnet fødder hos statsautoriseret fodterapeut Mette Kristensen i Risskov. Som medlem af Ældre Sagen får du 10% rabat.

Klinik for fodterapi v/Helle Thrysøe

Du får 10% rabat på dine fodbehandlinger hos Klinik for fodterapi v/ Helle Thrysøe i Aalborg. Tilbuddet gælder på op til 4 behandlinger årligt.

Knuthenborg Safaripark

Knuthenborg Safaripark er for alle - lille som stor, ung som ældre. Her kan du opleve et hav af dyrearter i de smukkeste omgivelser. Som medlem af Ældre Sagen får du 20% på billetten. Tilbuddet gælder for kortholder. Knuthenborg Safaripark har åbent fra april til oktober.

KØBENHAVN | Café & Bistro

I hjertet af Hillerød live ved torvet finder du dette spisested, der serverer lækker mad i dejlige omgivelser og med udsigt til det smukke Frederiksborg Slot.

Københavner Caféen

Besøg en af de ældste restauranter i København, der serverer klassiske danske retter & smørrebrød som mormor lavede det. Få 25% rabat på maden om onsdagen.

Kødbilen

Kødbilens kød kommer fra danske landmænd, hvor dyrene går frit. Lovgivningsmæssigt skal både de økologiske dyr og kødkvægsracerne i Danmark have meget plads og kunne gå frit rundt. Køb det lækre kød med rabat.

Køge Museum

Køge Museum er et familiemuseum, så her er oplevelser for alle aldersgrupper og temperamenter. Få rabat på museet.

Kokken & Jomfruen

Bestil maden udefra til din næste fest. Du vælger du selv og får 10% rabat på menukortet. Priserne starter ved 89 kr. pr. person for en buffet til min. 10 personer. Men du kan også bestille fra 4 kuverter.

Kolding Hotel Apartments

Hos Kolding Hotel Apartments bor du i din egen hotellejlighed tæt på smuk natur og med alle byens muligheder. Du bor på bredden af Slotssøen, for foden af Koldinghus og midt i Koldings gamle, hyggelige latinerkvarter. Få 20% rabat på overnatninger.

Koncertrejsen

Koncertrejsen er drevet af en passion for at formidle levende musik og musikdramatik, når den er allerbedst.

Kongernes Feriepark

Kongernes Feriepark i Nordsjælland er en 4-stjernet campingplads, der har alt hvad der hører en moderne campingferie til. Som medlem af Ældre Sagen får du 10% rabat på dine overnatninger.

1-20 af 29

Hent flere