Bliv medlem
Søg på www.aeldresagen.dk

Birgittes klinik for fodterapi

Fødderne er dit fundament, og det er vigtigt, at passe godt på dem, for de skal bære dig hele livet. Som medlem af Ældre Sagen får du rabat på dine fodbehandlinger.

Kærsholm Fodterapi

Hos Kærsholm Fodterapi i Storvorde får du som medlem af Ældre Sagen 10% rabat på dine fodbehandlinger.

Kalundborg Camping

Spar 10% på dine overnatninger på Kalundborg Camping. Campingpladsen ligger i et fredet naturområde og med kun 5 minutter til Sejerøbugten.

Karamelleriet

Tag på opdagelse i Karamelleriets verden, lad dig inspirere, friste og forkæle i en verden af konsistenser og smagsnuancer.

Karen Blixen Museet

Oplev Karen Blixen Museet, du får adgang til hele museet, inklusiv Karen Blixens originale stuer og køkken, samt permanente udstillinger og særudstillinger. Som medlem af Ældre Sagen får du 20% rabat på entrebilletten, tilbuddet gælder for kortholder.

Kelds Kød

Hos Kelds Kød kan du få mange færdigretter, alt inden for kød, fjerkræ, fisk og skaldyr.

Kimber-Ide

Køb dig en Bookseat læsepude. Den kan bruges på et hvert underlag, og næsten i enhver vinkel. Let at anvende, behagelig at bruge. Spar 50 kr.

Kirppu Loppesupermarked

Kirppu Loppesupermarked åbnede den første butik åbnede i 2014 og har i dag 21 butikker fordelt over hele landet.

Kjær og Sommerfeldt

Find din favorit vin ved at gå på opdagelse i Kjær og Sommerfeldt favre vin verden. Bestil din vin online eller gå ind i en af deres smukke butikker i København eller Århus.

Klinik for fodterapi v. Mette Kristensen

Bestil tid til at få ordnet fødder hos statsautoriseret fodterapeut Mette Kristensen i Risskov. Som medlem af Ældre Sagen får du 10% rabat.

1-10 af 28

Hent flere