Bliv medlem
Søg på www.aeldresagen.dk

Libris

Du får 15 % rabat på både bøger og hæfter hos forlaget Libris.

Boxquiz.dk

Hos Boxquiz.dk får du 10% rabat på alle brætspil, puslespil og quizspil. Der er noget for hele familien og gode spil som udfordre dig og giver masser af sjov.

Buster Nordic

Forlaget Buster Nordic har siden 1995 fortalt historier til børn i Denmark.

CEWE.dk

Som medlem af Ældre Sagen får du 10% rabat hos CEWE.dk. De tilbyder mange forskellige typer af fotoprodukter, fx deres populære fotobog, hvor dine fotos printes direkte i en rigtig bog. Derudover kan de også lave personlige invitationer, årbog, vægkalender, vægdekorationer og meget mere.

C More

Få 30% rabat på film og serier på C More, så længe du vil! Nyd timevis af underholdning på din smartphone, tablet eller pc - hvor og når det passer dig.

Creativ Company

Find dit næste hobbyprojekt, lad dig inspirere og se hvordan du bruge de forskellige produkter. De har mere end 12.000 forskellige.

Forlaget Forlæns ApS

Køb tegneserier og bøger hos Forlaget Forlæns. Som medlem af Ældre Sagen får du 20% rabat i hele webshoppen uanset købets størrelse, og ved et minimumkøb på 298 kr. er der desuden fri fragt.

Gads Forlag

Skønlitteratur, biografier, historiske værker og bøger om livsstil og sundhed på gad.dk.

Hedensted Caravan

Som medlem af Ældre Sagen får du 7% rabat på alt udstyr og serviceydelser. Tilbuddet gælder også på nedsatte varer, men kan ikke benyttes ved køb af ny campingvogn.

Hobbii.dk

Køb ind til din hobby, hos Hobbii finder du alt i garn, tilbehør og opskrifter. Som medlem af Ældre Sagen får du 10% rabat på alle varer også allerede nedsatte varer. Tilbuddet gælder både i deres butikker og i webshoppen.

""

1-10 af 25

Hent flere