Bliv medlem
Søg på www.aeldresagen.dk

H. Skjalm P.

H. Skjalm P. er en design og interiør butik med gode tilbud til dig som medlem i Ældre Sagen.

H. W. Larsen Køkkengrej

Gå på opdagelse i H. W. Larsen's univers af køkkengrej og udstyr, og find lige præcis det du står og ønsker til køkkenet! Der er rabat på hele sortimentet også på tilbud og i forvejen nedsatte varer.

HandiTours ApS

HandiTours har speciale i at arrangere rejser til handicappede, eks. hvis du er dårligt gående eller kørestolsbruger.

Happydays

Kør selv-ferier, når du skal holde sommerferie, miniferie og weekend i Europa.

happyhiking.dk

Luksus vandresokker i mohairuld. Du kan bestille vandresokkerne både parvis og som sampaktilbud. De fås i 22 smukke farver i str. 32-48. Som medlem af Ældre Sagen får du 25% på alle varer også på i forvejen rabatterede priser.

Hawet Blokhus

Spis ude på Hawet i Blokhus mandag til torsdag og få 25% rabat på maden. Når vejret tillader det, kan maden nydes på den fantastiske terrasse – og ellers i den hyggelige restaurant.

Hedensted Caravan

Som medlem af Ældre Sagen får du 7% rabat på alt udstyr og serviceydelser. Tilbuddet gælder også på nedsatte varer, men kan ikke benyttes ved køb af ny campingvogn.

Hejlsminde Strand Camping

Medlemstilbud på Hejlsminde Strand Camping. Campingpladsen ligger placeret i naturskønt område ved Lillebælt med lystbådehavn - restauranter og café. Få 10% rabat på overnatningsprisen.

Hempel Glasmuseum

Besøg Hempel Glasmuseum i Nykøbing Sjælland, oplev Nordens størst samling af glaskunst. Som medlem af Ældre Sagen får du rabat på entrebilletten.

A Hereford Beefstouw

Som medlem af Ældre Sagen får du 25% rabat på maden fra søndag til torsdag. Bemærk at tilbuddet ikke gælder på drikkevarer og deres søndagssteg.

1-10 af 44

Hent flere