Bliv medlem
Søg på www.aeldresagen.dk

Gads Forlag

Skønlitteratur, biografier, historiske værker og bøger om livsstil og sundhed på gad.dk.

Garderhøjfortet

Besøg Garderhøjfortet og oplev den interaktive udstilling og få en kort guidet tur i Garderhøjfortets kanontårn med introduktion til fortets historie. Få rabat på entrebilletten.

Gastech-Energi A/S

Overvejer du et nyt gasfyr eller en ny varmepumpe, kan Gastech-Energi hjælpe dig med at finde den rigtige varmeløsning. Som medlem af Ældre Sagen får du 15% på din serviceaftale hos Gastech-Energi A/S.

Gavetanken

Gavetanken har en webshop kun til Ældre Sagens medlemmer: tilbudogfordele.dk. Her er et sortiment som omfatter udvalgte mærkevarer til hjemmet. Den opdateres løbende og der kommer hele tiden nye varer.

Gavnø Slot

Gavnø Slot et af Danmarks smukkeste rokokoslotte og byder på mange oplevelser.

Geberit A/S

Få penge retur når du køber et duchetoilet fra Geberit igennem en forhandler.

""

GF Forsikring

Som medlem af Ældre Sagen kommer du med i en forsikringsgruppe kun for Ældre Sagens medlemmer.

Gigtforeningen

Som medlem af Ældre Sagen får du relevante kvalitetsvarer i Gigtforeningens webshop til medlemspris. Alle varer er udvalgt og testet af Gigtforeningens eksperter i samarbejde med mennesker med gigt.

Gislev Rejser

Hos Gislev Rejser rejser du altid i luksusbusser og med anerkendte flyselskaber. På rejserne er der altid erfarne rejseledere med på hele turen og dine rejsefæller er modne mennesker. Du får gode særtilbud som medlem af Ældre Sagen.

Gl. Holtegaard

Besøg Gl. Holtegaard, museet ligger kun 30 min. kørsel fra København og det er nemt at komme dertil med både bil og offentlig transport. Som medlem af Ældre Sagen får du rabat på entrebilletten.

1-10 af 22

Hent flere