Bliv medlem
Søg på www.aeldresagen.dk

Albatros Travel

Hos Albatros finder du rejser med stort indhold, hvor der er tænkt på detaljen. Der er også altid dygtige rejseledere med til at sikre, at du får det optimale ud af din rejse. Find gode tilbud hos Albatros. Der er ingen rejser fra Albatros i øjeblikket.

Som medlem af Ældre Sagen får du gode pakkerejser med masser af oplevelser, når du rejser med Albatros Travel.

Apollo Rejser

Apollo Rejser tilbyder rejser til skønne rejsemål i hele verden, heriblandt charterrejser, træningsrejser og storbyrejser. Se de aktuelle rejser her.

Best Travel

Rejs med Best Travel og tag på spændende rejser med erfarne rejseledere. Som medlem af Ældre Sagen får du gode charterrejser med udflugter og masser af gode oplevelser. 

Bravo Tours

Få gode tilbud på udvalgte rejser hos Bravo Tours. Her finder du både gode charterrejser.

DFDS A/S

Spar 10% på de to DFDS-ruter; København-Oslo & Frederikshavn-Oslo, enkelt vej eller tur/retur. Pak bilen og tag søvejen til Norge.

FolkeFerie.dk

FolkeFerie.dk tilbyder året rundt solskinsferier, storbyferier, ferier i Danmark m.m. Som medlem af Ældre Sagen får du rabat på udvalgte rejser. Der er ingen rejser fra Folkeferie.dk i øjeblikket.

Gislev Rejser

Hos Gislev Rejser rejser du altid i luksusbusser og med anerkendte flyselskaber. På rejserne er der altid erfarne rejseledere med på hele turen og dine rejsefæller er modne mennesker. Du får gode særtilbud som medlem af Ældre Sagen.

Grønlands Rejsebureau

Få storslåede naturoplevelser med kyndige guider, når du rejser med Grønlands Rejsebureau.

HandiTours ApS

HandiTours har speciale i at arrangere rejser til handicappede, eks. hvis du er dårligt gående eller kørestolsbruger.

Happydays

Kør selv-ferier, når du skal holde sommerferie, miniferie og weekend i Europa.

1-10 af 15

Hent flere