Bliv medlem
Søg på www.aeldresagen.dk

Alsik Hotel & Spa

Når du tjekker ind på Alsik Hotel & Spa venter dig en verden af oplevelser i luksuriøs, hyggelig og afslappet atmosfære. Prøv fx deres Spa & Wellness, med flere end 60 forskellige spa- og wellnessoplevelser fordelt på 4.500 kvadratmeter og fire etager. Som medlem af Ældre Sagen får du 10% rabat på på dagsprisen ved booking af overnatning, der reserveres via hotellets hjemmeside.

Ans Rejser

Rejs med Ans Rejser, hvor det sociale samvær og fællesskab er altafgørende. Hos Ans Rejser gør de meget ud af at give ny viden kombineret med hyggeligt samvær, mens du får en masse oplevelser. Du finder både ind- og udlandsrejser med unikke programmer, og så er der dansk rejseleder med på alle rejser. Ans Rejser har mere end 30 års erfaring, hvor gæsten sættes i centrum for at skabe den helt rigtige oplevelse. Ans Rejser tager gerne dét ekstra skridt for at hjælpe deres gæster i den rigtige retning.

Attrup Camping - en socialøkonomisk virksomhed

Kør selv ferie til Attrup Camping, du får 10% rabat på dine overnatninger i egen campingvogn, telt og autocamper. Tilbuddet gælder ikke i ugerne 24-32 begge uger inkl.

Ballebro Færgekro

Et af Danmarks dejlige badehoteller med atmosfærefyldte rammer. Nøgleord er gode råvarer og personlig service - en oplevelse som skal give gæsterne lyst til at komme igen.

Bed and Breakfast Guiden

Få 10% rabat hos 238 udvalgte værter ud af i alt 750 værter. Den trykte guide finder du på alle overnatningsstederne. Gælder kun ved bestilling direkte hos værten og via bedandbreakfastguide.dk

Bisserup Camping

Campingferie på Bisserup Camping, som medlem af Ældre Sagen får du 10% rabat på dine overnatninger.

Bramslev Bakker Camping

Campingpladsen ligger i forlængelse af den fredede natur og er et paradis for naturelskere som søger fred, ro og dejlige faciliteter. Som medlem af Ældre Sagen får du 15% rabat på overnatningsprisen.

Camp Hverringe Bøgebjerg Strand

Tag familien med til Fyn på Camp Hverringe Bøgebjerg Strand. Her er rig mulighed for at slappe af, bade ved stranden eller i poolen. Der findes aktiviteter til alle aldre.

Color Hotel Skagen

Color Hotel Skagen er Skagens største og eneste 4-stjernede hotel.

Comwell Hotels

Tag en pause fra hverdagen og besøg et af de 15 udvalgte Comwell Hoteller, hvor du får du 20% rabat på dine overnatninger. Tilbuddet gælder Fredage til søndage i 2023 indtil den 17. december 2023.
(Dog gælder tilbuddet ikke på fredage og lørdage på Comwell Borupgaard, Comwell Kongebrogaarden og Comwell Kellers Park)·

1-10 af 75

Hent flere