Bliv medlem
Søg på www.aeldresagen.dk

FÆNGSLET Horsens

Besøg Europas største fængselsmuseum og mærk den specielle stemning krybe helt ind under huden når du lægger vejen forbi FÆNGSLET i Horsens. Spar 20 kr. på entrebilletten.

FALKE ApS

Hos FALKE ApS finder du et bredt udvalg af Natursten og de kan også være dig behjælpelig, hvis du skal have nye Chaussesten til indkørsel eller havegang. Kontakt dem for et tilbud.

Fastnet.nu

Hos Fastnet.nu får du gode tilbud på fastnet telefoni, mobilabonnenter, bredbånd og udvalgte mobiltelefoner. Ring til deres kundeservice for at få afdækket dit behov.

Feldberg Familie Camping

Nyd dine bedste feriedage på Feldberg Familie Camping på Fanø. Campingpladsen er ideel for familier med børn og for gæster, som bare ønsker fred, ro og ingen stress.

Feriecentret Østersø Færgegård

Tag familien med til Feriecentret Østersø Færgegård. Beliggenheden er Kalvehave - ved foden af Mønbroen og tæt ved Farøbroerne. Medlemstilbud spar 10% på dit ophold.

Feriecenter Rågeleje Klit

Feriecenter Rågeleje Klit er beliggende i naturskønne Rågeleje direkte ved egen strand med pragtfuld udsigt over Kattegat. Lej en af de 20 ferielejligheder fra 1.500 kr. pr. uge. 3 typer lejligheder med 4-6 sengepladser. Tilbuddet gælder i uge 01 til 17 og fra uge 40 - 52 i 2018.

Restaurant & Café Fik-Ret

Spis ude på Restaurant & Café Fik-Ret der ligger på Søborg Hovedgade. Restauranten har et godt spise kort, med retter for en hver smag. Som medlem af Ældre Sagen får du rabat fra mandag til onsdag.

Filmporten

Tankevækkende og anmelderroste kvalitetsfilm til 1/2 pris. Køb 12 medlemsbilletter hos Filmporten.dk til 75. kr. Normalpris 100 kr. De 12 billetter giver dig adgang til at komme i biografen til halv pris i en af de 22 medvirkende biografer i hele landet.

First Drawing

First Drawing skaber børnekunstværker med udgangspunkt i børnetegninger.

Fiskernes Forsikring GS

Bådforsikring uden aldersfradrag ved skader. Køb din forsikring hos Fiskernes Forsikring og få rabat som medlem af Ældre Sagen.

1-10 af 33

Hent flere