Bliv medlem
Søg på www.aeldresagen.dk

EDC Gruppen A/S

Som medlem af Ældre Sagen får du rabat på dit boligsalg, når du sælger gennem EDC. Få et gratis salgstjek gennem din lokale EDC-mægler. Tilbuddet gælder formidlingsaftaler indgået fra 4. februar 2019. Spar fra 5.000 kr. og op til 10.000 kr. på salget af din bolig. Oplys ved første kontakt, at du ønsker at gøre brug af tilbuddet. Rabatten gives ikke efterfølgende.

Egeskov

Velkommen til det levende slot på Fyn. Egeskov er ikke kun et museum, men et hjem for grevefamilien Ahlefeldt. Som medlem af Ældre Sagen får du 10% rabat på entrebilletten når du besøger slottet.

spar 10% på entréen, tilbuddet gælder for kortholder.

Ehlers Samlingen

Ehlers Samlingen er Nordeuropas største samling af lertøj. Samlingen, der dækker hele Danmark og Nordtyskland, indeholder historiske genstande og kunstkeramik fra mange forskellige tidsperioder. Besøg museet i Haderslev, som medlem af Ældre Sagen får du 10% rabat på entrebilletten.

Tag på fisketur med Elida Fishing

Fisketure på Øresund hele året book tid med Elidafishing.dk og få rabat som medlem af Ældre Sagen.

Energi Museet

Energi til hele familien, besøg Energimuseet i Bjerringbro og gå på opdagelse. Museets udstillingsareal er på hele 15.000 kvadratmeter og er placeret i et fantastisk naturområde omkring Gudenåen og Tange Sø.

Esrum Kloster & Møllegård

Esrum Kloster tilbyder unikke oplevelser året rundt og favner bredt lige fra ølfestival og pilgrimsvandringer til guidede ture, madoplevelser, julemarked og masser af børneaktiviteter. Som medlem af Ældre sagen får du 20% rabat på entrebilletten.

Euromaster

Euromaster er eksperter i dæk og har 35 dækcentre, der står klar til at hjælpe dig.

Evald Brasserie & Café

Spar 25% på maden. Tilbuddet gælder onsdage.

Spar 25% på menukortet  hos Cafe Evald om onsdagen.

Eventyrteatret

Som det eneste teater i Danmark har Eventyrteatret i snart et kvart århundrede hvert år opført to nye danske musicals på etablerede teaterscener, hvor alle medvirkende er børn og unge med særlig talent for sang, dans og skuespil.

Eventyrteatret

1-9 af 9