Bliv medlem
Søg på www.aeldresagen.dk

DanCenter

Få min.10% rabat, når du booker et ophold hos Danland eller lejer et sommerhus hos DanCenter. Nyhed tilbuddet gælder nu også, når du lejer sommerhus i Tyskland, Sverige og Norge.

Danhostel

Rabat på overnatning - uanset, om du er til storby- eller friluftsliv, om du vil til Jylland eller øerne, eller om du vil have à la carte-menu eller selv lave mad, er der et Danhostel for dig. Spar 10% på dit ferieophold i Danmark.

Danmarks Borgcenter

Besøg Danmarks Borgcenter og få rabat på entréen.

Danmarks Flymuseum

Få 10 kr. i rabat på entrebilletten.

Danmarks Forsorgsmuseum

Rabat på museum - besøg Danmarks Forsorgsmuseum. Museet ligger i Svendborg og er et besøg værd. Oplev, hvordan livet var på fattiggården fra slutning af 1800 tallet. Få 10% rabat på entrébilletten.

Danmarks Jernbanemuseum

Få 25% rabat på entréen for to voksne og op til tre børn (5-17 år) ved fremvisning af gyldigt medlemskort. Børn under 5 år har gratis entré.

Danmarks Tekniske Museum

Det moderne museum og alt det, der er blevet en naturlig del af dagligdagen. Få rabat på entréen.

Dansk Total Service

Reparation af hårde hvidevarer, både under og efter garantiperiodens udløb. Dansk Total Service er en sammenslutning af specialister på deres område.

Dansk Arkitektur Center (DAC)

Besøg Dansk Arkitektur Center DAC og oplev de nyeste tendenser og største stjerner i arkitektur og design. Du får 20% rabat på entréen og DAC Klubkort. Du har også mulighed for at spise i caféen med rabat på maden tirsdag og onsdag når du har betalt entré.

Dansk Bilglas

Reparation af stenslag og udskiftning af bilruder.

1-10 af 37

Hent flere