Bliv medlem
Søg på www.aeldresagen.dk

Backpackerlife

De tror på, at ærligt købmandsskab og en fabelagtig service kan være med til at klæde flere mennesker på til at rejse, og dermed bringe dem et skridt nærmere en uforglemmelig oplevelse. Få rabat som medlem af Ældre Sagen.

""

Bagsværd Lakrids

Få rabat på prisvindende håndlavede lakrids fra Bagsværd lakrids.

""

Bakkens Perle

Spar 25% på maden alle ugens dage undtagen fredag og lørdag samt helligdage og d 6 juni. Tilbuddet gælder ikke på drikkevarer.

Ballebro Færgekro

Et af Danmarks dejlige badehoteller med atmosfærefyldte rammer. Nøgleord er gode råvarer og personlig service - en oplevelse som skal give gæsterne lyst til at komme igen.

Ballebro Færgekro

Ballerup Bowling

Spar 25% på maden, tilbuddet gælder tirsdag - torsdag.

Bandageshoppen

Bandageshoppen.dk tilbyder et bredt udvalg af produkter, som kan aflaste og lindre smerter ved fx slidgigt og skader.

""

Barberskabet.dk

Slip for at bekymre dig om at skulle huske at købe nye barberblade eller undertøj! Du får altid 33% rabat på Barberskabets produkter uden tilhørende medlemskab. Derudover får du 50% rabat på en prøvepakke på barberblade samt 21% rabat på dit abonnement på barberblade efterfølgende.

Barfoed's Fodterapi

Hos Barfoed's Fodterapi i Thisted, får du som medlem af Ældre Sagen 10% rabat på dine fodbehandlinger. Tilbuddet gælder på op til 4 behandlinger om året.

BAUHAUS

Som medlem af Ældre Sagen får du 6% rabat på alle varer i BAUHAUS. Tilbuddet gælder både i deres fysiske butikker og i webshoppen.

Beck & Jørgensen

Hos Beck & Jørgensen får du 10% rabat på alle produkter på den vejledende udsalgspris. Derudover vil du også få en håndlavet Guldberg pensel til en værdi af 100 kr., når du køber for mere end 1.000 kr.

1-10 af 33

Hent flere