Bliv medlem
Søg på www.aeldresagen.dk

Aduro A/S

Køb din næste brændeovn hos Aduro A/S, her finder du et bredt sortiment. Vælg mellem 3 pakketilbud.

Adventure Heart & Health

Advokat Ulrik Grønborg

Har du brug for hjælp til at oprettet eller få opdateret dit testamente? Eller vil du gerne give en af dine pårørende fuldmagt? Eller skal sommerhuset overdrages til børnene? Få Advokat Ulrik Grønborg til at hjælpe dig og spar 500 kr.

Albatros Travel

Hos Albatros finder du rejser med stort indhold, hvor der er tænkt på detaljen. Der er også altid dygtige rejseledere med til at sikre, at du får det optimale ud af din rejse. Find gode tilbud hos Albatros. Der er ingen rejser fra Albatros i øjeblikket.

Som medlem af Ældre Sagen får du gode pakkerejser med masser af oplevelser, når du rejser med Albatros Travel.

Alsik Hotel & Spa

Når du tjekker ind på Alsik Hotel & Spa venter dig en verden af oplevelser i luksuriøs, hyggelig og afslappet atmosfære. Prøv fx deres Spa & Wellness, med flere end 60 forskellige spa- og wellnessoplevelser fordelt på 4.500 kvadratmeter og fire etager. Som medlem af Ældre Sagen får du 10% rabat på på dagsprisen ved booking af overnatning, der reserveres via hotellets hjemmeside.

Ans Rejser

Rejs med Ans Rejser, hvor det sociale samvær og fællesskab er altafgørende. Hos Ans Rejser gør de meget ud af at give ny viden kombineret med hyggeligt samvær, mens du får en masse oplevelser. Du finder både ind- og udlandsrejser med unikke programmer, og så er der dansk rejseleder med på alle rejser. Ans Rejser har mere end 30 års erfaring, hvor gæsten sættes i centrum for at skabe den helt rigtige oplevelse. Ans Rejser tager gerne dét ekstra skridt for at hjælpe deres gæster i den rigtige retning.

Apollo Rejser

Apollo Rejser tilbyder rejser til skønne rejsemål i hele verden, heriblandt charterrejser, træningsrejser og storbyrejser. Se de aktuelle medlemstilbud fra Apollo rejser herunder.

Applus Bilsyn

Rabat på bilsyn i 145 synshaller i hele landet. Du får 10% rabat på bilsyn. Rabatten gives på den aktuelle pris i synshallen, også på tilbudspriser. Du får også 15% rabat på test af din bil. Få rabatten på TilstandsAttest, RustAttest og BrugtbilsAttest når du booker tid hos Applus Bilsyn.

Applus Bilsyn

AQUA Akvarium & Dyrepark

Få 15% rabat på en voksen entrebillet. Tilbuddet gælder for kortholder og en ledsager.

Arbejdermuseet

Oplev dagligdagen i 1950erne på Arbejdermuseet. Museet har til huse i den fredede Arbejdernes Forenings- og Forsamlingsbygning fra 1879. Som medlem af Ældre Sagen får du 20% rabat på entrebilletten.

1-10 af 16

Hent flere