Sinatur Hotel & Konference er en gruppe af seks unikke hoteller. Hvert hotel er noget særligt, men du kan altid kende os på en fantastisk beliggenhed midt i naturen - i skoven eller lige ved vandet. Som medlem af Ældre Sagen får du 25% på overnatninger og weekendophold.

Aktuelle tilbud fra Sinatur Hotel & Konference (6)

 • A-211_Hotel_Sixtus

  Sixtus Sinatur Hotel & Konference

  I hyggelige Middelfart og helt ud til Fænøsund ligger Sixtus Sinatur Hotel & Konference med den smukkeste udsigt. Som medlem af Ældre Sagen får du 25% rabat på overnatninger og weekendophold.

  Rabat
  25%
  Overnatninger og weekendophold
 • bygningenudefra

  Storebælt Sinatur Hotel & Konference

  Storebælt Sinatur Hotel & Konference ligger i Nyborg - smukt og ganske få meter fra strandkanten. Som medlem af Ældre Sagen får du 25% på dine overnatninger og weekendophold.

  Rabat
  25%
  Overnatninger og weekendophold
 • Luftfoto

  Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference

  Lyset, stemningen og naturen gør Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference til et helt unikt sted. Som medlem af Ældre Sagen får du 25% på overnatninger og weekendophold.

  Rabat
  25%
  Overnatninger og weekendophold
 • frederiksdal

  Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference

  Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference ligger skønt ved Lyngby, tæt ved å, skov og sø, og der er noget kønt og beroligende at kigge på i alle retninger. Som medlem af Ældre Sagen får du 25% på overnatninger og weekendophold.

  Rabat
  25%
  Overnatninger og weekendophold
 • A-IMG_0117

  Gl. Avernæs Sinatur Hotel & Konference

  Er du til lys, atmosfære og skøn natur til alle sider? Så er Gl. Avernæs Sinatur Hotel Konference stedet for dit næste hotelophold. Spar 25% på overnatninger og weekendophold.

  Rabat
  25%
  Overnatninger og weekendophold
 • frafront

  Haraldskær Sinatur Hotel & Konference

  Overnat på Haraldskær Sinatur Hotel & Konference, hotellet ligger i naturskønne Vejle Ådal i en gennemrestaureret herregård, der stammer helt tilbage fra 1434. Som medlem af Ældre Sagen får du 25% rabat på overnatninger og weekendophold.

  Rabat
  25%
  Overnatninger weekendophold