Tag en pause fra hverdagen og besøg et af de 15 udvalgte Comwell Hoteller, hvor du får du 20% rabat på dine overnatninger.

Aktuelle tilbud fra Comwell Hotels (15)

 • A-Exterior Portside

  Ophold på Comwell Copenhagen Portside

  Overnat på Comwell's nye hotel Copenhagen Portside i Nordhavn. Som medlem af Ældre Sagen får du 20% rabt på overnatninger inkl. morgenmad.

  Rabat
  20%
  Overnatning inkl. morgenmad
 • 1

  Ophold på Comwell H.C. A. Odense

  Rabat på overnatning på Comwell H. C. Andersen Odense. Bo i centrum af Odense, hvor du har alle de spændende oplevelser, som byen har at byde på, lige uden for døren. Som medlem af Ældre Sagen får du 20% rabat på dine overnatninger.

  Rabat
  20%
 • A-ckp_hotellet_769x490

  Ophold på Comwell Kellers Park

  Rabat på overnatning på Comwell Kellers Park. Hotellet ligger i Vejle i den skønneste natur med udsigt ud over Vejle Fjord.

  Rabat
  20%
 • A-cbo_hotellet_769x490

  Ophold på Comwell Borupgaard

  Rabat overnatning, spar 20%. Tag et ophold på Comwell Borupgaard. Hotellet ligger i Snekkersten ved Helsingør i det naturskønne Nordsjælland.

  Rabat
  20%
 • A-ckg_hotellet_udefra_769x490

  Ophold på Comwell Kongebrogaarden

  Rabat på overnatning på Comwell Kongebrogaarden. Oplev et luksushotel med naturskøn beliggenhed lige ned til Lillebælt på Fyn. Som medlem af Ældre Sagen får du rabat på dine overnatninger.

  Rabat
  20%
 • A-cmi_hotellet_udefra_769x490

  Ophold på Comwell Middelfart

  Rabat på overnatning i Middelfart, besøg Comwell Middelfart og spar 20% på dine overnatninger. Hotellet har udsigt til Lillebælt. Området byder på mange kulturelle oplevelser.

  Rabat
  20%
 • A-cro_hotellet_udefra_769x490

  Ophold på Comwell Roskilde

  Rabat på overnatning på Comwell Roskilde. Hotellet ligger ved Roskilde Fjord med smuk udsigt over vandet. Som medlem af Ældre Sagen får du 20% rabat på dine overnatninger.

  Rabat
  20%
 • cko_hotellet_udefra_769x490

  Ophold på Comwell Kolding

  Besøg Kolding og få rabat på overnatninger på Comwell Kolding. Hotellet ligger med udsigt over Kolding by og tæt på fjorden. Få rabat på dine overnatninger som medlem af Ældre Sagen.

  Rabat
  20%
 • A-comwell_rebildbakker_skoennatur

  Ophold på Comwell Rebild Bakker

  Rabat på overnatning på Comwell Rebild Bakker, her er der mulighed for at opleve en naturskøn plet i et af Danmarks mest specielle stykker natur.

  Rabat
  20%
 • A-comwell_soroe_straatag

  Ophold på Comwell Sorø

  Rabat på overnatning på Comwell Sorø. Hotellet byder på smukke omgivelser og aktiviteter både uden- og indendørs og middag i den gode restaurant. Spar 20% på dine overnatninger.

  Rabat
  20%
 • A-caa_hotelletudefra_769x490

  Ophold på Comwell Aarhus

  Et hotelophold i Aarhus giver dig fantastisk mange muligheder for en hyggelig og oplevelsesrig tur til smilets by. Få rabat på overnatning på Comwell Aarhus, spar 20%.

  Rabat
  20%
 • A-cho_hote_udefra_769x490

  Ophold på Comwell Holte

  Rabat på overnatning, trænger du til en miniferie i København så er Comwell Holte måske noget for dig, du får 20% rabat på dine overnatninger. Hotellet ligger smukt placeret ved Rude Skov og Vaserne.

  Rabat
  20%
 • A_hotellet_udefra_769x490

  Ophold på Comwell Køge Strand

  Rabat på overnatninger spar 20% på det nyistandsatte hotel Comwell Køge Strand. Tag et par overnatninger i Køge og bo på naturskønt ud til vandet.

  Rabat
  20%
 • A-cal_udsigtoverbyen_769x490

  Ophold på Comwell Hvide Hus Aalborg

  Rabat på overnatning på Comwell Hvide Hus Aalborg. Hotellet byder dig velkommen til et hotelophold på et af byens smukkest placerede hoteller tæt ved Kildeparken – og Aalborg centrum.

  Rabat
  20%
 • A-cgp_hotelle_udefra_769x490

  Ophold på Comwell Korsør

  Rabat på overnatning på Comwell Korsør. Hotellet ligger midt i Vestsjællands smukke natur med udsigt over Storebælt. Som medlem af Ældre Sagen får du 20% rabat på overnatninger.

  Rabat
  20%