Bliv medlem
Søg på www.aeldresagen.dk

Vil du samarbejde med Ældre Sagen?

Et samarbejde med Ældre Sagen er måske en mulighed, hvis din virksomhed har det helt rigtige produkt eller service til målgruppen 50+ år og du kan tilbyde det til medlemmer med en rabat eller særlig fordel.

Vi modtager mange henvendelser fra virksomheder, som gerne vil samarbejde med Ældre Sagen. Overordnet bør du kunne imødekomme følgende: 

  • Et produkt eller en service til Ældre Sagens medlemmer (målgruppen 50+). Det skal være uanset, hvor i landet de bor.
  • Du skal kunne give en rabat eller anden særlig fordel.
  • Din virksomhed skal kunne håndtere salg og god service til vores medlemmer, og have en dansktalende support, der fx kan rådgive og modtage ordre pr. telefon, selvom du driver en webshop.

Se her, hvordan du bliver samarbejdspartner
Selve samarbejdet med Ældre Sagen koster ikke noget udover det tilbud, du giver til medlemmerne, og almindelig annoncepris for annoncering i bladet Ældre Sagen TILBUD.
Vær opmærksom på, at annoncering af ”medlemstilbud” udelukkende kan ske i bladet Ældre Sagen TILBUD, og ikke i medlemsbladet.

Er du en restaurant, kan du blive ”Spis ude”-partner

Ældre Sagens koncept for spiseoplevelser ”Spis ude” er et koncept, hvor du som restaurant giver 25% rabat på menukortet på en eller flere valgfrie ugedage.

Se, hvordan du bliver ”Spis ude-partner”
Vores markedsføring af din restaurant koster dig ikke noget.


Er du foredragsholder, kan du give et Gruppetilbud

Du kan tilbyde dit foredrag eller show som et Gruppetilbud, hvis du tager rundt og holder foredrag, underviser eller andet.
Gruppetilbud er et tilbud til vores 215 lokalafdelinger, der til sammen gennemfører over 80.000 arrangementer om året.
Vi stiller dit Gruppetilbud til rådighed på hjemmesiden ”Frivilligportalen.dk”, så lokalafdelingerne frit kan takke ja til det, hvis det passer ind i deres planlægning af arrangementer. Lokalafdelingen kontakter dig direkte, og al dialog foregår mellem lokalafdelingen og dig.

Se, hvordan du tilbyder et foredrag som gruppetilbud
Vores markedsføring af dit Gruppetilbud koster dig ikke noget.

Har du en lokal forretning, kan du kontakte den nærmeste lokalafdeling

Vi anbefaler, du kontakter den nærmeste lokalafdeling, hvis dit produkt eller din service alene udbydes i et afgrænset geografisk område. Tal med lokalafdelingen om mulighederne for et samarbejde.

Find vores lokalafdelinger på kortet nederst på siden

 

Sidst opdateret 07.05.2021