Coronavirus: Ældre Sagens sekretariat er lukket

Ældre Sagen har besluttet at lukke sekretariatet til og med d. 27. marts. Du kan kontakte medlemsservice og rådgivning på telefon fra mandag morgen.
12.03.2020

Der vil være lukket på Ældre Sagens hovednummer og i vores reception den kommende tid.

Foreløbig er sekretariatet lukket frem til og med fredag den 27. marts, og medarbejderne kan alene nås gennem direkte telefon og e-mail.

Årsagen er udviklingen i coronavirus, hvor Statsminister Mette Frederiksen har anbefalet også private virksomheder at bede medarbejderne arbejde hjemmefra så vidt muligt.

Kontakt til medlemsservice og rådgivning

Det vil fortsat være muligt at tale med Ældre Sagens medlemsservice og rådgivning i perioden. Telefonen er åben igen allerede mandag d. 16. marts.

Det kan ske på telefon og mail:

Medlemsservice: tlf. 3396 8689
(hverdage 10-15, torsdag dog 10-18)

Rådgivning: tlf.: 8030 1527
(hverdage 10-14, torsdag dog 14-18)

I lyset af situationen må der dog regnes med længere ventetider i telefonen såvel som længere svartider på henvendelser.

Det skyldes, at medarbejderne arbejder hjemmefra og ikke har samme værktøjer til rådighed som under normale omstændigheder. Der kan også sendes en mail til raadgivning@aeldresagen.dk.

Skriv ganske kort emnet for spørgsmålet, men undlad personfølsomme oplysninger og oplys et telefonnummer, så vil du blive ringet op når det er muligt.

Også her kan der forventes lange svartider.

Kontakt til specifik medarbejder

Skal du kontakte en specifik medarbejder, kan du skrive en e-mail til aeldresagen@aeldresagen.dk, så bliver e-mailen formidlet videre til rette medarbejder i Ældre Sagen.

Journalister kan kontakte pressetelefonen

Pressetelefonen er fortsat åben for henvendelser fra journalister.

Seneste nyt fra Ældre Sagen om coronavirus

Vi opdaterer løbende hjemmesiden i forhold til rådene fra sundhedsmyndighederne. Du kan læse mere her:

Coronavirus: Seneste nyt fra Ældre Sagen

Sidst opdateret 09.07.2020