Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Find tal og fakta om ældre i Danmark 

Ældre Sagens vidensbank

Ældre Sagen dokumenterer ældrelivet i Danmark gennem faglige analyser og undersøgelser i befolkningen.


Video: Mød Michael Teit Nielsen, vicedirektør i Ældre Sagen, der fortæller om Ældre Sagens faglige analyser og undersøgelser i befolkningen.

Forslag bygger på fakta

Fakta og resultater fra undersøgelserne bruger vi blandt andet til at udvikle dokumenterede forslag og løsninger, der skal gøre Danmark til et bedre sted at være ældre i.

Brug vores tal og viden

Vi deler gerne vores viden. I Ældre Sagens vidensbank finder du analyser, studier, tal, fakta, statistik og meget mere om ældre i Danmark.

Vidensbank

Analyser og undersøgelser om ældre

Her finder du Ældre Sagens større analyser og undersøgelser om den ældre befolkning i Danmark inden for fx arbejdsmarked, hjemmehjælp, pårørende mv.
Vidensbank

Fremtidsstudiet

Fremtidsstudiet er Ældre Sagens største studie af ældre i Danmark. Det er et forløbsstudie, der følger de samme personer over tid.
Vidensbank

Ældre i tal

Find tal og statistik om ældre inden for mindre afgrænsede områder fx demografi, boligforhold, digitalisering og arbejdsmarked.

Politik

Høringssvar

Læs Ældre Sagens høringssvar til folketinget.
Politik

Breve mv.

Find Ældre Sagens breve, oplæg og pjecer til politikerne.
Kontakt

Find ekspert

Ældre Sagens konsulenter er specialister i ældrelivet i Danmark. Kontakt os, hvis du har spørgsmål til vores vidensbank og vores politiske mærkesager.
Kontakt

Presse

Kontakt Ældre Sagens pressetelefon på +45 7020 3031.

Se Ældre Sagens politiske mærkesager

Ældre Sagen kæmper for et bedre samfund på en lang række områder. Læs om vores mærkesager, synspunkter og undersøgelser.
Se alle mærkesager

Sidst opdateret 19.04.2024