Ældre Sagen Indsigt

Det politiske nyhedsbrev Ældre Sagen Indsigt indeholder artikler, analyser og fakta om ældreområdet.

Skriv dig op til vores politiske nyhedsbrev Ældre Sagen Indsigt, hvis du ønsker at mere viden om, hvordan ældre har det i Danmark, og hvordan vi som samfund sikrer en værdig alderdom for alle.

Vi samler og analyserer tal og fakta om ældre, forhold for ældre og de politiske beslutninger om ældreområdet, som har indflydelse på hele det danske samfund.

Den viden vil vi gerne dele med alle beslutningstagere, fordi vi tror på, at viden er vigtig, når der skal træffes politiske beslutninger.

Ældre Sagen Indsigt udkommer fire til seks gange om året fordelt henover Folketingets to årlige samlinger. Vi sender nyhedsbrevet til beslutningstagere i Folketinget, regionsrådene og landets 98 kommuner.

Ældre Sagens lokalformænd og bestyrelsesmedlemmer modtager også Ældre Sagen Indsigt, ligesom det er muligt at tilmelde sig nyhedsbrevet for andre interesserede.

Find tidligere artikler i arkivet

Læs artiklerne i tidligere udsendelser af det politiske nyhedsbrev Ældre Sagen Indsigt. Du finder links til artiklerne ved at klikke på + i boksene herunder.

MODTAG NYHEDSBREVET

Tilmeld dig her, hvis du ønsker at modtage Ældre Sagens politiske nyhedsbrev.

Tilmeld

Sidst opdateret 13.11.2020