Bliv medlem
Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Kontakt os

Find og kontakt os

Rådgivningen

Ring til vores rådgivere og få råd og støtte. Rådgiverne sidder klar til at besvare dine spørgsmål. Hvert år hjælper vores jurister, økonomiske rådgivere og socialrådgivere over 47.000 mennesker.

01.09.2023: Tekniske problemer

Onsdag den 30. august 2023 fik vores telefonsystem nye funktioner for at nedbringe ventetiden. I den forbindelse har vi lige nu tekniske problemer med den oplyste estimerede ventetid. Vi arbejder på at løse det og beklager ulejligheden.

Du kan ringe til Ældre Sagens rådgivere og få svar på dine sociale, juridiske, økonomiske og andre spørgsmål. Du kan også få rådgivning af vores demensrådgiver. Rådgivningen er gratis. 

Telefon: 7089 0081 

Åbningstider: Mandag, tirsdag, onsdag og fredag kl. 10-14. Torsdag kl. 14-18.  

Når du ringer til os, får du hjælp af en erfaren socialrådgiver, økonomisk rådgiver, demensfaglig rådgiver eller en jurist afhængigt af, hvilke spørgsmål du har. 

Rådgiverne

Rådgiverne er uvildige. De lytter til dit problem og giver dig gode råd ud fra den situation, som du står i.

Rådgiverne er opdaterede om de love og lovændringer, som kan have indflydelse på din hverdag. Du kan også få vejledning om situationer, der ikke er lovreguleret. 

Se ventetider i vores rådgivning | Ældre Sagen 

Vi giver viden videre

Hvert år rådgiver vi over 47.000 mennesker om sociale, økonomiske og juridiske spørgsmål. På baggrund af de mange henvendelser, vi får i rådgivningen, udgiver vi hvert år håndbogen "Værd at vide". Her kan du orientere dig i regler og få svar på dine spørgsmål på mange sociale, juridiske og økonomiske områder.

Læs mere om håndbogen "Værd at vide"

Politik

Det har Ældre Sagen opnået 

Læs om politiske resultater

Sidst opdateret 01.09.2023