Bliv medlem
Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Organisation

Sådan er Ældre Sagen bygget op

Sådan arbejder vi

Ældre Sagen er en almennyttig forening. Vi arbejder som en social-humanitær forening, og vi er uafhængige og neutrale i forhold til partipolitik, religion og etnicitet.

 

Ældre Sagen er en organisation, hvor de frivilliges indsats i lokalområderne er flettet tæt sammen med de ansattes arbejde i sekretariatet. 

Til at varetage den opgave er vi på landsplan cirka [Variabel:antal-medarbejdere-sekretariat] medarbejdere i vores sekretariat og over [Variabel:antal-frivillige] frivillige fordelt på [Variabel:antal-lokalafdelinger] lokalafdelinger over hele landet

Medlemmerne er vores kerne

Vores samlede aktiviteter er primært baseret på midler fra medlemmerne. Et enkelt medlem betaler [Variabel:pris-medlemsskab] kroner pr. halvår, mens et familiemedlemskab koster [Variabel:pris-familiemedlemsskab] kroner. pr. halvår.Få adgang til mange attraktive medlemstilbud, fordele og aktiviteter som medlem af Ældre Sagen. Bliv medlem nu.

Det giver os en styrke til at arbejde uafhængigt og frihed til at kunne sige vores mening om en given sag over for politikere, virksomheder og andre. Det forpligter os også til at gøre en samlet indsats, som mange ønsker at støtte.

Sådan støtter du vores arbejde

Service til vores medlemmer

Sekretariatet servicerer og rådgiver vores mere end [Variabel:antal-medlemmer] medlemmer, producerer medlemsblade til alle medlemmer og formidler medlemstilbud til vores medlemmer.

Kontakt vores sekretariat

Vi arbejder for det gode liv

Vi laver også et politisk arbejde, hvor vi udarbejder analyser og forslag til politiske beslutningstagere på nationalt niveau, og vi rådgiver om medlemmer og ikke-medlemmer om mange emner, som berører deres hverdag.Læs om vores mærkesager, og det vi kæmper for politisk.

Den frivillige indsats  

Vores frivilligafdeling hjælper med at støtte og styrke den frivillige indsats i lokalafdelingerne, som de mange frivillige laver.

Selve arbejdet i lokalafdelingerne bliver udført af frivillige kræfter. Deres indsats svarer faktisk til omkring 1.800 årsværk. 

De frivillige står for mange arrangementer og en stor social indsats til gavn for både medlemmer og ikke-medlemmer, ligesom de mange steder i landet er i dialog med lokale politikere, kommuner og regioner.

Læs om vores frivillige arbejde

Sidst opdateret 23.08.2021