Sprog, film og litteratur

Formiddagsbio: De urørlige

Efterårets klassiske film, ”De urørlige”, er en feel-good-film, som har gået sin sejrsgang over hele verden, baseret på en sand historie om rigmanden Philippe, der ansætter småkriminelle Driss som hjælper og opbygger et usædvanligt venskab.

Lokalafdeling

Værløse

Hvem

Kun for medlemmer

Pris medlemmer

50 kr., Pris for filmen

110 kr., Pris for film incl. smørrebrød

Hvornår

22.11.2019 kl.10.30

Mødested

Værløse Bio

Beskrivelse

Fredag 22. nov. 10.30


Efterårets klassiske filmtilbud fra Ældre Sagen i Værløse Bio er ”De urørlige”, en film, der har det hele: Den er sjov, rørende, provokerende, tankevækkende, velspillet - en feel-good-film, som har gået sin sejrsgang over hele verden og er den mest sete franske film nogensinde.


Handlingen er baseret på en virkelig historie:
Phillipe (François Cluzet) er mangemillionær, bor i Paris’ fineste kvarter og er lam fra halsen og ned efter en para-gliding-ulykke. Driss (Omar Sy) er arbejdsløs, småkriminel og bor i en forstadsghetto.
Da Phillipe vil ansætte en ny hjælper, søger Driss modvilligt jobbet og forventer at få det kategoriske »nej«, som han er vant til. Men Philippe, der savner forandring i hverdagen, overrumples af Driss’ sarkasme og befriende mangel på medlidenhed. De to oparbejder et usædvanligt venskab, som kommer til at udfordre deres respektive verdensbilleder.
Efter filmen kan du spise frokost i biografens café (2 stk. smørrebrød)


Husk at skrive i din tilmelding, om du også vil spise.


Pris for at se filmen: 50 kr.


Film inkl. smørrebrød: 110 kr.


Booking fra 15. juni kl. 9.00:


www.aeldresagen.dk/vaerloese


- eller ring/sms 6062 4194


Arrangør:


Børge Egelund Jørgensen