Sprog, film og litteratur

Seniorbio: MAMMA MIA! HERE WE GO AGAIN!

Priser: billetter til alle 4 film koster 160 kr. ellers er billetprisen pr. film 50 kr. Kaffen er som vanligt stillet frem i cafeen inden forestillingen. Billebestilling/køb på nettet kan først finde sted d. 30. januar 2019 fra kl. 15.00

Lokalafdeling

Store Heddinge

Hvem

For alle

Pris medlemmer

Priser: billetter til alle 4 film koster 160 kr. ellers er billetprisen pr. film 50 kr.

Pris ikke medlemmer

Priser: billetter til alle 4 film koster 160 kr. ellers er billetprisen pr. film 50 kr.

Hvornår

07.02.2019 kl.14.00-16.00

Særlige behov

Adgang med kørestol: Ja

Tilmelding

Snurretoppen, St.Heddinge

Mødested

Snurretoppen St.Heddinge

Beskrivelse

I musicalen 'Mamma Mia! Here We Go Again!' har Donnas datter, Sophie, overtaget hotellet, som hun nu knokler for at genåbne meden kæmpe fest til ære for sin mor.

Som dagen nærmer sig, begynder Sophie at tænke tilbage på sin mors fortid - nærmere bestemt den sommer, hvor Donna flyttede til øen og mødte Sophies tre fædre, Bill, Harry og Sam.

For hvordan gik det egentligt til, at Donna blev gravid med hele tre mænd, og hvem af de dejlige herrer var i virkeligheden hendes sande kærlighed?

De spørgsmål og mange flere fylder i Sophies hoved, mens hun ogsåmå håndtere et stormvejr, en bedstemor med stjernenykker og en uventet graviditet.

'Mamma Mia! Here We Go Again!' er selvfølgelig efterfølgeren til kæmpesuccesen fra 2008, som dengang var baseret på den populære musical skrevet af ABBA-medlemmerne, Björn Ulvaeus og Benny Andersson.

Rollelisten består af alle de kendte ansigter fra e􀆩eren, mens Lily James også har en hovedrolle som den unge udgave af Meryl Streeps karakter. (copyright: kino.dk)