It

IT-Cafe

Cafeen er åben i alle måneder, dog ikke juli og desuden fra d. 8/12-2021 t.o.m. d. 5/1-2022. Cafeen har åbent hver onsdag kl. 10-12. Medbring egen bærbar PC/mobiltelefon, evt. lade kabler - og husk koder og passwords. Når bankerne er klar, hjælper vi med at konvertere fra Nem-id til Mit-id.

Lokalafdeling

Sønderborg-Sundeved

Hvem

For alle

Pris medlemmer

Gratis

Pris ikke medlemmer

Gratis

Hvornår

Alle uger
Onsdag kl. 10:00 - 12:00

Tilmelding

Tilmelding ikke nødvendig;

Mødested

Frivillighedens Hus, Perlegade 50.Tilmelding er ikke nødvendig, du møder bare op

Beskrivelse

Her kan du møde vore it-hjælpere for at få en snak om brug af en PC eller få hjælp til løsning af diverse PC problemer, klargøring og opstart af PC, og meget andet. Medbring din egen bærbare PC/mobiltelefon, evt. ladekabler og husk koder og passwords.


I Computer Cafeen kan du få orientering om sikkerhed på internettet, aktuel orientering om digitaliseringen ved kommune, skat, banker med mere, orientering om digitale postkasser samt information om vore kursustilbud. 


Ud over ovennævnte tilbud, vil vi i løbet af efteråret også hjælpe med at konvertere fra Nem-id til Mit-id, når bankerne sender besked om dette. Senere på året vil der også ske en ændring med Digital post, som vi selvfølgelig hjælper med, til den tid.


Vi har lukket i juli måned


MVH
IT-Teamet