Søg på lokalafdelingens hjemmeside

Motion

Træn dig glad.

Der trænes fra primo september til primo maj. Sæsonstart: 2.onsdag i september,og vi slutter 1.onsdag i maj. Der er efterårsferie i uge 42. Se nærmere beskrivelse af træningen på hjemmesiden.

Lokalafdeling

Sønderborg-Sundeved

Hvem

Kun for medlemmer

Pris medlemmer

Gratis

Hvornår

Alle uger
Onsdag kl. 10:00 - 11:00
Kun i vinterhalvåret

Tilmelding

Kontaktperson: Christine Clausen, 61 30 80 96, erik.clausen@familie.tele.dk, Lillian Rokahr, 61 69 01 46, lillian@rokahr.dk eller Else Hedemann, 30 32 46 14, ekhedemann@icloud.com.

Mødested

Frivillighedens hus , Perlegade 50, Sønderborg

Beskrivelse

Skånsom motion
Hvis du er begyndt at få lidt problemer med balancen, eller hvis du går dårligt og har brug for støtte, så kan stolemotion kan være løsningen, hvis du vil styrke din smidighed og kondition og samtidig foretrækker at motionere på en skånsom måde.


Alsidig motion
Et vigtigt mål med at gå til stolemotion er, at du får styrket din daglige funktionsevne, så du kan klare hverdagens aktiviteter længst muligt og undgå faldulykker.


Et typisk stolemotionsforløb varer en time, og du vil blive ført gennem en række øvelser, der giver dig en alsidig træning. Du får styrket din kondition, dine muskler, din bevægelighed og din balance.


Stolemotion er for alle
Alle kan være med til stolemotion. Der er udfordring til dig, der klarer dig godt, men har brug for at motionere i trygge rammer – og til dig, der har nogle skavanker, og har brug for støtte, og gerne vil følge med i dit eget tempo.


Ideen med stolemotion er netop, at øvelserne kan tilpasses til det niveau, som passer bedst til den enkelte deltager. Du kan vælge at sidde på stolen, hvis du er mest tryg ved det. Eller du kan stå og støtte dig til stolen, hvis du har det bedst med det.