Tripture 2018-19

Tripture 2018-19

Tripture

Betaling for teater og tripture sker fortrinsvis til Ældresagens konto:
Reg.nr. 1344 konto nr. 4380 370 730 eller på dagen ved køb af adgangsbillet.


 TRIPTURE 2018

Tripture: fortrinsvis onsdageNovember:
Søndag den 2. december kl. 11.54 fra Skibby
Besøg på Museet RAGNAROCK i Roskilde
Pris 95 kr. inkl. offentlig rundvisning.
Tilmelding 15. november til petjy@hotmail.dk

Datoen er blevet ændret, fordi der er offentlig rundvisning om søndagen. RAGNAROCK er museet for pop, rock og ungdomskultur, et nyt nationalt, kulturhistorisk samtidsmuseum. Museet er på 3500 m2 i 3 etager og huser udstillinger, koncertscener, cafe, butik, værksteder samt udendørs patio.

 Museet formidler ungdomskulturens udvikling gennem rockens og poppens lyd og billeder. Det handler om, hvordan unge med musikken har flyttet grænser påvirket samfundet gennem nye danseformer, forbrug, politiske holdninger, brug af musikafspillere etc. Det handler om os, når vi lytter til musik.

Bygningen er en ikonisk bygning af arkitekter fra Holland og Danmark en spændende arkitektur både inde og ude, som man bør se. Den røde løber er de besøgenes første møde med Rabalderstræde og leder op til RAGNAROCK.


December:

Onsdag den 19.  december kl. 13.05 fra Skibby
Juletur til Kgs. Nytorv til juleudsmykning og julemarked.

For at komme i julestemning kører vi en tur til København og ser D’Angelterres juleudsmykning på den flotte bygning. På pladsen er der julemarked med fristelser for alle. Senere går vi en tur i Nyhavn får et glas gløgg inden vi tager hjem igen, når det så er blevet mørkt.


TRIPTURE 2019


Januar     Ingen triptur


Februar

Onsdag den 20. februar kl. 9.54 Bus 230R Skibby
Omvisning i Særudstillingen Eventyrdronningen, Amalienborg Museum.
Pris 150 kr. indbetales til Ældresagens konto 2403 4380 370 730
Tilmelding til petjy@hotmail.dk senest den 16. januar 2019

Træd ind i den kongelige eventyrverden, når Amalienborgmuseet udfolder Hendes Majestæt Dronningens sceniske univers. Til udstillingen har Dronningen været med til at udvælge en række af sine egne kostumer og scenografier til nogle af vores mest elskede eventyr, som Kongernes Samling præsenterer i Christian VIII’s Palæs store sale.

Særudstillingen tager livtag med den kreative idé med tanken, der inspirerer hænder til at skabe noget af ingenting. Lige fra barndomsårene har eventyrenes billedside haft stor betydning for Dronningen. Et af Majestætens barndomsminder er den eventyrlige verden, der åbnede sig, når der blev læst højt fra børnebøger i barndomshjemmet.

Besøgende kan også helt i Dronningens ånd selv slippe fantasien fri og prøve kræfter med den teknik at folde papirhatte efter Dronningens design og dermed tage et stykke af eventyret med hjem.


Marts

Onsdag den 13. marts kl. 8.05 bus 230R fra Skibby
Rundvisning i Metroen.
Pris gratis
Tilmelding senest 1. marts til petjy@hotmail.dk
Der er begrænsede pladser. Så meld jer hurtigt til.

Det bliver spændende at se så stort et byggeri. Vi tager til Amager Station og går derfra til receptionen på Metrovej 3, 2300 København. Tag praktisk tøj på og vær forberedt på lidt af hvert. Der er ikke udleveret noget program, så det bliver spændende at finde ud af, hvad det er vi skal opleve denne da.


April

Søndag den 14. april kl. 11.54 Bus 230R mod Roskilde Nivaagaards Malerisamling
Pris 70 kr. inkl. offentlig introduktion til særudstillingen fra
William Morris, al magt til skønheden.
Tilmelding senest 15. marts til petjy@hotmail.dk

William Morris (1834-1896) revolutionerede britisk design og mange danskere kender hans naturinspirerende mønstrede tekstiler og farverige tapeter, der stadig er populære verden over. Færre ved, at alt hvad William Morris gjorde, var båret af en revolutionær gnist, og at han var en af Englands første socialister. Kunstneren higede efter at gøre verden og tilværelsen bedre med sit design.


Maj

Onsdag den 15. maj kl. 14.05 Bus 230R til Botanisk Have med rundvisning.
Pris 170 kr. til Ældresagens konto 2403 4380 370 730, senest den 1. april.
Tilmelding til petjy@hotmail.dk senest 1. april.

April-maj vender vi blikket mod det gryende og spirende forår udendørs, men får også varmen indendørs i Palmehuset og væksthusene. Rundvisningen varer ca. 1,4 time.


Juni

Onsdag den 19. juni kl. 9 med bus fra Nyvej
Oplevelsestur til Knuthenborg Safaripark
Pris 525 for billet og kørsel. Indbetaling til Ældresagens konto 2403 4380 370 730
Tilmelding senest 15. maj til petjy@hotmail.dk og indbetaling til Ældresagen samme dag.

Der er mulighed for at købe mad forskellige steder i parken, eller man kan medbringe sin egen madpakke og drikkevarer, kaffe etc.

Mange nye ting er kommet til og cirkuselefanterne har fået deres nye hjem der. Vi kører rundt i vores bus.  Der er begrænsede antal pladser. Så hurtig tilmelding, hvis du vil med.


juli       Ingen triptur


August

Onsdag den 7. august 2019 med bus fra Skibby kl. 14.30 Cirkusrevyen.
Pris kr. 885 inkl. Billet, kørsel og teatermenu, indbetaling til Ældresagens konto 2403 4380 370 730
Tilmelding senest 10. januar til petjy@hotmail.dk og indbetaling til Ældresagen samme dag.

Sædvanen tro kører vi igen til Cirkusrevyen. Der er nye kræfter i 2019 Lise Baastrup og Karsten Jansfort, samt de sædvanlige Lisbeth Dahl, Ulf Pilgaard og Henrik Lykkegaard og ikke at forglemme kapelmester James Price.

Vi får mulighed for at gå lidt rundt på egen hånd inden forestillingen. Efter forestillingen går vi til Bakkens Perle, hvor vi får serveret en teatermenu, 3 retter. Drikkevarer og Kaffe er for egen regning. Så glæd jer til arrangementet.


Har I nogle specielle ønsker, så kom med dem!!

Sidst opdateret 05.11.2018